Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Δείξε μου το μανό σου να σου πω ποια είσαι!




Κόκκινο: Το κλασικό. Αποπνέει κομψότητα, δύναμη και ρομαντισμό. Η γυναίκα που φοράει κόκκινο μανό θέλει να προσελκύσει τον παρτενέρ της. Είναι ένα από τα λίγα χρώματα που μπορεί να συνδυαστεί απόλυτα σε χέρια και πόδια.
Ανοιχτό ροζ: Για μια σωστή businesswoman. Τα κορίτσια που διαλέγουν το ανοιχτό ροζ έχουν μια άκρως θηλυκή πλευρά αλλά και μια πιο συντηρητική. Είναι κομψές  και ντύνονται πάντα σωστά. Είναι το κατάλληλο χρώμα για μια καριερίστα. Το φοράς: Στο γραφείο, στα meetings ή ακόμα και στα cocktails, συνδυάζοντάς τα με ένα εφαρμοστό φόρεμα ή ακόμα και κοστούμι, πέρλες και εκθαμβωτικά μπιζού.
Hot pink: Για τις τολμηρές
Η γυναίκα που επιλέγει το καυτό ροζ είναι κομψή, σέξι και τολμηρή. Για να φοράς ροζ μανό πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση, καθώς τραβάει την προσοχή και όλοι θα το προσέξουν. Πώς να το υποστηρίξεις: Εξισορρόπησε την έντονη απόχρωση του ροζ με μια πιο φυσική ή ουδέτερη απόχρωση στα νύχια των ποδιών.



Μωβ: Χωρίς όρια
Πολλές αποχρώσεις του μωβ έχουν τον κατάλληλο χαρακτήρα τόσο για την businesswoman, αλλά και την πιο μποέμ χίπστερ της εποχής.

Κίτρινο: Για τις Trendy
Η τελευταία λέξη της μόδας το κίτρινο χρώμα στα νύχια, για super trendy γυναίκες με μοναδική αίσθηση του στυλ. Με τι να το συνδυάσεις: Κοντό τζιν σορτς, ελαφρώς σκισμένο T-shirt, ένα ζευγάρι πλατφόρμες, κοσμήματα αλά Jimi Hendrix και γυαλιά ηλίου.

Κοραλί: Γιατί το καλοκαίρι δεν τελειώνει τον Αύγουστο!
Αν φοράτε κοραλί μανό σίγουρα αγαπάτε το καλοκαίρι. Το κοραλί είναι πολύ θυληκό χρώμα και η γυναίκα που το φοράει θέλει να νιώσει την καλοκαιρινή περιπέτεια! Πώς να το φορέσετε: Με ένα καλοκαιρινό φόρεμα το κοραλί δείχνει υπέροχο.

Πράσινο: Party time!
Η γυναίκα που φοράει πράσινο είναι ζωηρή, με πολύ ενέργεια. Μπορεί να δουλεύει στη βιομηχανία της μόδας και γι΄ αυτό το λόγο της αρέσουν τα μοδάτα χρώματα. Συμβουλή: Το πράσινο χρώμα δεν είναι για κάθε μέρα, εκτός και αν δουλεύετε σε κάποιο ιδιαίτερα δημιουργικό-καλλιτεχνικό χώρο.

Μπλε: Για πάντα νέες
Τα μπλε νύχια μας λένε ότι είσαι και νιώθεις νέα και έτοιμη να δοκιμάσεις καινούρια πράγματα. Και Φυσικά: Με το συγκεκριμένο χρώμα θα κλέψεις την παράσταση, γι΄ αυτό φόρα το είτε στα νύχια των χεριών είτε των ποδιών και ισορρόπησε το look σου με πιο “ήρεμα” χρώματα.

πηγή: infotimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου