Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

4χρονο κοριτσάκι απαθανάτισε… φαντάσματα την ώρα που κάνουν σεξ!



Μια απίστευτη, υπερφυσική φωτογραφία ισχυρίζεται ότι τράβηξε ένα μικρό κοριτσάκι, στην οποία φαίνεται η σεξουαλική επαφή δύο... φαντασμάτων!



Η φωτογραφία δείχνει τα ...

φαντάσματα να κάνουν σεξ στο σαλόνι μου”,αναφέρει σοκαρισμένη η Dianne Carlisle από το Οχάιο των ΗΠΑ, δείχνοντας τη φωτογραφία που τράβηξε η 4χρονη εγγονή της, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesun.


Μπορείς να δεις καθαρά πώς κάνουν σεξ, ξεχωρίζουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της γυναίκας” συνεχίζει η Dianne Carlisle λέγοντας πως η στάση του… ζεύγους των φαντασμάτων προτίμησε- όπως φαίνεται στη φωτογραφία- την ιεραποστολική στάση.




Η οικογένεια Carlisle δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, ενώ κοίταζε και ξανακοίταζε την εικόνα με τις “ερωτοτροπίες” των φαντασμάτων! “Δεν έχω ξαναδεί κάτι σαν κι αυτό. Εννοώ, τα φαντάσματα έχουν συναισθήματα;…Κάνουν σεξ;”, κατέληξε όλο απορία η Dianne.
Μητέρα τριών παιδιών, η κόρη της Dianne, De’Onna Burnett πάει ένα βήμα παραπέρα την απίστευτη (κυριολεκτικά!) αυτή ιστορία, καθώς, όπως είχε ισχυριστεί στο παρελθόν, το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού στεκόταν μπροστά της και την κοίταζε.


TO-POTISTIRI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου