Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πώς να επιβιώσεις μετά τον χωρισμό βάσει ζωδίου!


Μπορεί να ήρθε το τέλος της σχέσης σου αλλά δεν ήρθε και το τέλος της ζωής σου! Πώς θα είσαι άραγε μόνη σε αυτή τη ζωή μετά τον χωρισμό με τον μεγάλο έρωτα; Τα άστρα είναι και εδώ με το μέρος σου για να σε βοηθήσουν να το ξεπεράσεις και να νιώσεις πιο σούπερ από ποτέ ακόμη και αν χώρισες με τον καλό σου στις αρχές του έτους και να μην ανησυχείς για τίποτα!… 

Αν ανήκεις στα ζώδια της Φωτιάς ( Κριός, Λέων, Τοξότης): το να εκφράζεις το θυμό σου μετά από τον χωρισμό σου είναι το πιο σοφό πράγμα που μπορείς να κάνεις. Συζήτησε το με τις κολλητές σου ή ακόμη και τον ψυχολόγο σου, γιατί το να συγκρατείς το θυμό σου απλά θα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα και θα έρθει κάποια ώρα που θα εκραγείς!ντιμετώπισέ το: πώς θα το αντιμετωπίσεις; Μα φυσικά με την εξάσκηση! Άρχισε να μιλάς για όλα όσα σε ενοχλούν και θα δεις πόσο εύκολα θα σου βγει να ξεπεράσεις τον θυμό σου για όλα όσα δεν πήγαν όπως θα ήθελες! 
Αν ανήκεις στα ζώδια του Αέρα ( Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος): η ανθρώπινη επαφή είναι το μυστικό σου για να επιβιώσεις μετά από τον χωρισμό. Μίλησε με τις κολλητές, την οικογένεια σου και με όποιον τελοσπάντων νιώθεις κοντά σου και θα δεις ότι έτσι θα το ξεπεράσεις καλύτερα αν είσαι κοντά στους αγαπημένους σου ανθρώπους. Κάτσε και βρες πώς έφτασες στον χωρισμό και από εκεί θα καταλάβεις πολλά για τη σχέση αλλά και για τον εαυτό σου.
Αντιμετώπισέ το: πώς θα το ξεπεράσεις; Μα φυσικά ρίχνοντας το έξω! Διασκέδασε τον χρόνο που είσαι μόνη σου και πέρασε καλά με την παρέα σου αλλά πρόσεξε να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους με θετική ενέργεια που δεν σε ρίχνουν ψυχολογικά!
Αν ανήκεις στα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως): έχεις την τάση να κρατάς μέσα σου όλα σου τα συναισθήματα, πράγμα που παραδέξου το, δεν σου βγαίνει σε καλό!
Αντιμετώπισέ το: Μην κολλάς στο παρελθόν και προσπαθείς να προσηλωθείς στην καριέρα σου αυτό το διάστημα για να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Και όμως στη δική σου περίπτωση η εργασιοθεραπεία είναι το μυστικό!
Αν ανήκεις στα ζώδια του Νερού ( Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς): είσαι πολύ ευαίσθητη και τώρα είναι η ώρα να ξεπεράσεις την θλίψη και τη στεναχώρια. Τώρα και με αυτόν τον χωρισμό μπορείς να κλάψεις να πλαντάξεις αλλά να βρεις και την δύναμη να το ξεπεράσεις και να πας παρακάτω, σαν ένδειξη ότι ναι είσαι απόλυτα δυνατή και μπορείς να τα καταφέρεις!
Αντιμετώπισέ το: φρόντισε τον εαυτό σου είτε χαλαρώνοντας σε κάποιο σπα ή πολύ απλά φροντίζοντας τον εαυτό σου στο σπίτι έτσι ώστε να νιώσεις κουκλάρα! Βρες ξανά τον εαυτό σου και θα δεις πόσο σούπερ θα νιώσεις!



darkface.co

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου