Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Χαπι ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ? Η μυθος?

Θραύση κάνει σε ΗΠΑ και Βρετανία ένα νέοχάπι αδυνατίσματος, που υπόσχεται να «κάψει» όσες θερμίδες και το τζόγγινγκ, κόβοντας ταυτοχρόνως την όρεξη.
 Το χάπι κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ τον περασμένο Οκτώβριο, ξεπουλώντας μέσα σε λίγες ώρες, ενώ πλέον ορκίζονται για την αποτελεσματικότητά του γνωστά πρόσωπα της παγκόσμιας σόου μπιζ, όπως η τραγουδίστρια Μαράια Κάρει και οι ...

ηθοποιοί Κιμ Καρντάσιαν και Τζένιφερ Άνιστον.

Στη Βρετανία κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, αλλά πριν καν βρεθεί στα ράφια το είχαν παραγγείλει 50.000 άνθρωποι.
Το εν λόγω σκεύασμα είναι γερμανικής προελεύσεως, λέγεται Nuratrim και υπόσχεται πως όταν λαμβάνεται το πρωί μαζί με το πρωινό γεύμα, βοηθεί τον οργανισμό να κάψει στη διάρκεια της ημέρας 20% περισσότερες θερμίδες – ή 380 θερμίδες περισσότερες από το φυσιολογικό. Τόσες θερμίδες μπορεί να κάψει ο οργανισμός του μέσου ανθρώπου με 40 λεπτά τζόγγινγκ!

 Το προϊόν προωθείται ως 100% φυσικό και περιέχει εκχυλίσματα γλυκόριζας, πράσινου καφέ, καψαικίνης και διαιτητικές ίνες glucocamannan (Konjac mannan). Όπως δήλωσε ο επινοητής του δρ Άλφρεντ Χάσλμπαχερ, σε μελέτη με 65 εθελοντές μέσου σωματικού βάρους, το nuratrim αύξησε τον μεταβολικό τους ρυθμό κατά 35%, μείωσε την όρεξή τους κατά 78% και προκάλεσε την καύση 20% περισσότερου λίπους. Αποτέλεσμα: το 90% των εθελοντών έχασαν μέσα σε οκτώ εβδομάδες από τουλάχιστον 7 κιλά ο καθένας, δίχως να αλλάξουν τη διατροφή ή τον τρόπο ζωής τους.

 «Τα υπάρχοντα ευρήματα δείχνουν ότι είναι δύσκολο να αποκτήσει και να διατηρήσει κανείς το βάρος του, καθώς οι υποχρεώσεις και οι πιέσεις της καθημερινής ζωής ακυρώνουν όλες τις καλές προθέσεις», είπε ο δρ Χάσλμπαχερ. «Το προϊόν που δημιουργήσαμε περιέχει φυσικά συστατικά μεθερμογενετικές ιδιότητες, τα οποία διεγείρουν τον μεταβολισμό, μιμούμενα την δράση της φυσικής δραστηριότητας. Επιπλέον, περιέχει συστατικά που καταστέλλουν την όρεξη».
Πηγή : ygeia.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου