Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Βαφτείτε εντυπωσιακά με λιγότερα από 25€!


Ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, τονώνει την αυτοπεποίθησή μας και μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα πιο λαμπερές. Οι προτάσεις που ακολουθούν ανεβάζουν το θερμόμετρο του σεξαπίλ, χωρίς να επιβαρύνουν την τσέπη μας.

2 / 6
Συλλεκτικό σετ μακιγιάζ, Korres (στα φαρμακεία).

Ένα budget friendly σετ, που περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρόταση μακιγιάζ, καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα από τη σειρά Korres, για να πετύχετε το αντίστοιχο λουκ. Επιλέξτε ανάμεσα σε οχτώ διαφορετικά στυλ (smoky, nude κ.ά.) αυτό που σας ταιριάζει και ξεχωρίστε.
Κοστίζει: 18,20 €.

3 / 6
Παλέτα μακιγιάζ Medium Makeup Palette, Sephora.

Με 33 διαφορετικές αποχρώσεις σκιών, 12 κραγιόν, 3 αϊλάινερ, τέσσερα ρουζ και δύο μπρόνζερ, είναι το απόλυτο gadget ομορφιάς, που τα έχει όλα!
Κοστίζει: 24,90 €.

4 / 6
Προϊόν για τα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα Shimmer Waves Bronze και λιπ γκλος Love Gloss Νο 02, The Body Shop.

Επενδύστε σε ένα value for money προϊόν με πολλαπλή χρήση, όπως το Shimmer Waves του The Body Shop, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκιά για τα μάτια, ρουζ ή ακόμα και στα χείλη, σε συνδυασμό με το Love Gloss, που θα δώσει λάμψη πάνω από ένα απαλό μπρονζέ χρώμα.
Κοστίζουν: 20 € και 11,50 € αντίστοιχα.

5 / 6
Παλέτα μακιγιάζ Butterfly της Oriflame, www.oriflame.gr.

Ολοκληρωμένη παλέτα μακιγιάζ, με προϊόντα για τα μάτια, το δέρμα και τα χείλη. Ιδανικό εργαλείο για να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά λουκ. Η συλλεκτική παλέτα Butterfly της Oriflame περιλαμβάνει οχτώ σκιές ματιών, τέσσερα λιπ γκλος και δύο ρουζ σε μια μοντέρνα συσκευασία.
Κοστίζει: 13 €.

6 / 6
Παλέτα σκιών, μάσκαρα και κραγιόν από τη σειρά Little Red Dress της Avon, www.avoncosmetics.gr.

Μία παλέτα σκιών για smoky eye λουκ, μία μάσκαρα και ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν είναι ό,τι χρειάζεστε για μια λαμπερή βραδινή εμφάνιση. Η σειρά μακιγιάζ Little Red Dress της Αvon περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα και το καλύτερο; Μπορείτε να τα αποκτήσετε online με έκπτωση 40%.
Κοστίζουν: Τετραπλή σκιά ματιών, Starlet, 11,25 €, μάσκαρα 7,75 € και κραγιόν Red 2000 7,25 €, όλα από τη σειρά Little Red Dress της Avon, www.avoncosmetics.gr.



Elle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου