Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό είναι το ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ σενάριο για την πτώση του Boeing της Malaysian Airlines!!! (PHOTOS)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό είναι το ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ σενάριο για την πτώση του Boeing της Malaysian Airlines!!! (PHOTOS)
Το Νewsit σας παρουσιάζει αποκλειστικά το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζουν τις τελευταίες ώρες όσοι συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου της Malaysian Airlines.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πριν από περίπου ένα μήνα, δόθηκε στις αεροπορικές εταιρείες μια οδηγία.


Σύμφωνα με αυτην, η εξωτερική κεραία που υπάρχει στο Boeing 777 ακριβώς κάτω από το πιλοτήριο και η οποία είναι ο πομπός απ’ όπου μεταδίδονται όλες οι επικοινωνίες τόσο από τους transponder όσο και από το Αcar έπρεπε να περάσει από έλεγχο γιατί υπήρχαν προβλήματα.

Τα προβλήματα που δημιουργούνταν αν η κεραία έσπαγε ή παρουσίαζε πρόβλημα, ήταν ρωγμή στο κέλυφος του αεροπλάνου. Οι ειδικοί που ασχολούνται με τις έρευνες υποστηρίζουν ότι είναι πολύ πιθανόν να χάλασε η κεραία να διακόπηκε απότομα η επικοινωνία και στην συνέχεια να δημιουργήθηκε ρήγμα στο αεροπλάνο.

Αυτό σημαίνει ότι αυτόματα άρχισε η διαδικασία της αποσυμπίεσης στις καμπίνες. Δηλαδή, οι επιβάτες και το πλήρωμα του Boeing 777 είχαν την τύχη του αεροπλάνου της ΗΛΙΟΣ.

Τι είχε συμβεί τότε: Μειώθηκε το οξυγόνο στο αεροπλάνο. Όταν συμβεί αυτό, πέφτουν οι μάσκες αυτόματα.
Αυτό όμως δεν συμβαίνει και στην καμπίνα των πιλότων. Οπότε, θεωρείται πολύ πιθανό οι πιλότοι να έχασαν τις αισθήσεις τους πριν προλάβουν να βάλουν τις μάσκες χειροκίνητα.
Με τους πιλότους να έχουν χάσει τις αισθήσεις τους το αεροπλάνο κρατώντας την πορεία του πετούσε μέχρι να τελειώσουν τα καύσιμα. Όταν τελείωσαν τότε συνετρίβη κάπου στον Ινδικό Ωκεανό.


Ωστόσο, σε αυτό το σενάριο το οποίο μοιάζει αληθοφανές, οι ερευνητές δεν έχουν καταφέρει να εξηγήσουν ακόμα πως έγινε η στροφή του αεροπλάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου