Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

25 σημάδια ότι σε απατά

25 σημάδια ότι σε απατάΔεν χρειάζεται να συμβαίνουν όλα για να τον υποψιαστείτε. Αρκούν μερικά για να σας θέσουν σε εγρήγορση.

Αν τελευταία υποπτεύεσαι ότι ο φίλος σου έχει «λερωμένη» τη φωλιά του, τότε πιθανότατα την έχει! Εμπιστεύσου το προαίσθημά σου - αλλά εάν αμφιβάλλεις, δες αν υποκύπτει σε κάποια από τις παρακάτω ανοησίες.

1.      Δεν σου λέει εξ' αρχής αν θέλει σχέση ή όχι. Παρ' όλα αυτά συνεχίζει να σου μιλάει και να ασχολείται μαζί σου, σα να πηγαίνει προς το σοβαρό. Το αφήνεις να περάσει πολύ απλά γιατί είναι γλυκούλης, φαίνεται αληθινός, σου δίνει σημασία και έχεις την ελπίδα ότι θα αλλάξει και θα συνειδητοποιήσει ότι εσύ είσαι η μία και μοναδική.

2.      Βάζει το κινητό του σε κατάσταση πτήσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να δεις εισερχόμενα μηνύματα πχ όταν ζητάς να δεις τις φωτογραφίες που μόλις βγάλατε.

3.      Είναι άντρας με κοτσίδα. Αυτό από μόνο του δεείχνει ότι είναι παιχνιδιάρης.

4.      Παίρνει πάντα το κινητό του μαζί του ακόμα και στη τουαλέτα.

5.      Έχει περισσότερες φίλες ακόμα και από σένα, παρά φίλους.

6.      Βγαίνετε πολύ μαζί αλλά ακόμα να γνωρίσεις όλους του τους φίλους. «Τυχαίνει» να είναι πάντα απασχολημένοι.

7.      Η μπαταρία στο κινητό του εξαντλείται πιο γρήγορα από ότι σε ένα μέσο άνθρωπο, με αποτέλεσμα να χάνεται τακτικά για πολλές ώρες.

8.      Σου δίνει σημασία τόσο όσο πρέπει ώστε να σ' έχει γύρω του, όχι όμως την απαραίτητη ώστε να πάτε παρακάτω στη σχέση σας.

9.      Πάντα έχει μια δικαιολογία για να μη συναντηθείτε. Όπως ότι δεν ξέρει τι ώρα θα τελειώσει απ' τη δουλειά ή απλά έχει πάλι κανονίσει με τα φιλαράκια.

10. Κάθε φορά που γκρινιάζεις για κάτι (όπως το ότι δεν σου στέλνει πολλά μηνύματα) ρίχνει το φταίξιμο σε σένα, κατηγορώντας εσένα ότι είσαι κολλημένη και παράλογη.

11. Δεν κάνει πια το πρώτο βήμα στο σεξ.

12. Δεν ξέρεις ποτέ που ακριβώς βρίσκεται.

13. Δεν δηλώνει προς τα έξω ότι είναι σε σχέση. Μήπως είναι καιρός να πάει στο καλό;

14. Γενικά δεν είναι θερμός στην επικοινωνία σας και αργεί πολύ να σου απαντήσει. Πιθανότατα θα φταίει που ταυτόχρονα μιλάει με άλλες οπότε του παίρνει κάποιο χρόνο παραπάνω να απαντήσει και σε σένα…

15. Άλλοτε είναι δεκτικός σε μελλοντικά κοινά σας πλάνα, άλλοτε πάλι είναι διστακτικός - δέχεται να έρθει στο γάμο του ξαδέρφου σου αλλά φέρεται περίεργα όταν βάζεις το όνομά του στην ευχετήρια κάρτα.  

16. Όλο και απομακρύνεται από εσένα και το μαζί.

17. Δεν μπορεί να δεσμευτεί - ούτε από σένα ούτε από μελλοντικά πλάνα, ακόμα και από το πιο απλό - όπως το να κανονίσετε τι θα κάνετε το Σάββατο.

18. Μερικές φορές λέει ψέματα για άσχετα ή ασήμαντα πράγματα, όταν δεν συντρέχει και τόσο σοβαρός λόγος.

19. Στο Instagram ακολουθεί πολλές κοπέλες.

20. Πολλοί αριθμοί στο κινητό του δεν είναι αποθηκευμένοι με όνομα. Πιθανότατα αυτοί οι αριθμοί να συνδέονται με κοπέλες που φλερτάρουν μαζί του. Μπορεί και σίγουρα…!

21. Δεν σου έχει γνωρίσει την οικογένεια του. Έστω ότι σου γνώρισε τη μαμά του, πιθανότατα να μην της έχει καν εξηγήσει τι σκοπούς έχει απέναντι σουάλλωστε η συνάντησή σας διήρκεσε μόλις μια ώρα.

22. Βρίσκεις υπενθυμίσεις στο κινητό του με την ένδειξη «Έκανες έλεγχο του κινητού σήμερα

23. Έχει τα μηνύματά του κινητού ταυτόχρονα αποθηκευμένα στο iPad σε ειδικό φάκελο με όνομα «Φάκελος Οικονομικών». Καθόλου προκλητικό.

24. Δεν κάνει check in στα social media οπότε δεν ξέρεις που βρίσκεται.

25. Εάν εξηγώντας στο σύντροφό σου ήρεμα και ειλικρινά ότι πιστεύεις ότι κάτι δε πάει καλά με αυτόν και εσάς και ότι κάποια πράγματα σου προκαλούν αμηχανία, αυτός αντιδράσει επιθετικά και σε κάνει να νιώσεις τρελή ή παράλογη είναι γιατί είναι σε άρνηση. Σε μια υγιή σχέση πρέπει και οι δύο να μιλάνε και να νοιάζονται για τα αισθήματα του άλλου, προσπαθώντας να λύσουν ένα θέμα με δομημένο και υγιή τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου