Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

14 ΤΥΠΟΙ ΑΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΥΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ!!


14 Τύποι αντρών που θα σου τύχουν μέχρι να έρθει το 10 το καλό!

Η staxtopouta έχει βαρεθεί να ακούει τις φίλες της να μπλέκουν σε σχέσεις και να βγαίνουν από αυτές γκρινιάζοντας!! Τι θέλεις κοπελιά ; Γιατί  μου είσαι στα πατώματα;  Μάθε και ξεκόλλα. Δεν αντέχεις άλλο ; Καλά θα σου πω μερικούς τύπους αντρών από την πείρα μου για να μην πηγαίνεις ξυπόλητη στα αγκάθια. Μετά από αυτό μην πεις πως δεν στα 'πα!Πάμε να δούμε ποιους τύπους άντρων απλά τους "ξεπετάς" για να πας για το καλό...

1. Ο κύριος Πολιτικοποιημένος

Παθιασμένος με την πολιτική; Όχι, υπερβολικά παθιασμένος με την πολιτική. Σε έκανε να νιώθεις ένα ρηχό πολιτικό ον που δεν παρακολουθήσεις εκείνη την πολιτική εκπομπή σε κάποιο περιφερειακό κανάλι για τις τοπικές δημοτικές εκλογές. Όνειρό του να κατέβει στην πολιτική και να φτιάξει το χωριό του όπως το φαντάζεται. Μέχρι τότε βγάζει πολιτικούς λόγους στο... Facebook και σε όποια παρέα βρεθεί.  Έχεις κολλήσει άφησα κάργα και  αντί για διάδρομο πήγαινες πορεία.  Κουράστηκες ε; Πάμε για άλλα!




2. Ο κύριος... Τεράστιος

Στην αρχή ενθουσιάστηκες  και πέταγες  από χαρά μετά κατάλαβες ότι και αυτό άβολο είναι. Mετά τον χώρισες.

3. Ο κύριος Λάθος

Ήταν απαράδεκτος στους φίλους σου, στον σερβιτόρο και πολλές φορές και σε σένα. Η στάση του δεν με νοιάζει για κανέναν σε γοήτευσε... για μια εβδομάδα. Τώρα εύχεσαι να μην τον πετύχεις ξανά και όλοι οι φίλοι σου σου περιγράφουν που θα ήθελαν να τον χτυπήσουν αν τον ξαναδούν.

4. Ο κύριος... George Clooney

Ο τύπος είχε σχεδόν την ηλικία του μπαμπά σου, και τα άσπρα του μαλλιά, αλλά σε δίδαξε τα πιο πονηρά και προοδευτικά πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Δεν θα μπορούσες ποτέ να τον παντρευτείς -οι γονείς σου θα πάθαιναν ένα μικρό εγκεφαλικό- αλλά πάντα θα τον θυμάσαι με αγάπη γιατί σου χάρισε το καλύτερο σετ εσωρούχων που απέκτησες ποτέ.

5. Ο κύριος...Ταξιδιάρα ψυχή

Ερωτεύτηκες ακαριαία την ανεξάντλητη διάθεσή του για περιπέτεια και την ανάγκη του να εξερευνεί. Λάτρευε τις εκδρομές σε εξωτικούς προορισμούς χωρίς προειδοποίηση. Κάποιες φορές με σένα μαζί, κάποιες φορές χωρίς εσένα. Ακόμα έχεις το μπουκαλάκι με τα Thai μπαχαρικά που αγοράσατε μαζί για να σου μάθει να φτιάχνεις ψάρια αμόκ. Τελικά εκείνος έφυγε για την Χιλή χωρίς να σε πάρει τηλέφωνο!

6. Ο κύριος... Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου

Με σώμα μοντέλου καμπάνιας Abercrombie & Fitch, ρούχα μόνο με logo και ο πιο όμορφος τύπος που έχεις βγει ραντεβού σε έβαλε σε σκέψεις όταν κατάλαβες πόσο του άρεσε να κάθεστε ώρες στο κρεβάτι (για να σε χαϊδεύει απλώς) και να σου μιλάει με παιδική φωνή και υποκοριστικά. Αν τον παντρευόσουν θα είχες ακόμα ένα παιδί να νταντεύεις.

7. Ο κύριος... Τέλειος που δεν ήθελε σχέση μαζί σου

Βγαίνατε για τουλάχιστον έξι μήνες και δεν γνώρισες ποτέ τους φίλους του, την οικογένειά του ή έστω την κυρία που του καθαρίζει το σπίτι. Ήταν γλυκός, ωραίος και με απίστευτες επιδόσεις στο κρεβάτι. Σε όλα κατάλληλος για σένα, εκτός από το ότι απέφευγε τη δέσμευση σαν επαγγελματίας.

8. Ο κύριος... Χίπης από τα Μάταλα

Πέρασες φανταστικά. Κάνατε camping και πίνατε μπύρες κάτω από τον ζεστό ήλιο της Ελαφονήσου. Βάζατε λουλούδια στα μαλλιά σας και σαγιονάρες όλο το καλοκαίρι. Εσύ είχες ξεχάσει τι σημαίνει lip gloss και εκείνος σε πήγε road trip με το Nissan Micra του. Ήταν τα καλύτερα χρόνια... και τα χειρότερα!

9. Ο κύριος... Άγριο νιάτο

Μαζί κάνατε κάθε είδους τρέλα. Πειράζατε τον κόσμο, καταστρέφατε πάρτυ. Ήταν όλα τόσα διασκεδαστικά που στο τέλος κουράστηκες. Οι γονείς σου θυμούνται αυτή την περίοδο της ζωής σου ως τα σκοτεινά χρόνια.

10. Ο κύριος... Τρυφερούλης που δεν είχε ποτέ στο μυαλό του να σου "το κάνει "

Πιθανόν να ήταν gay και να μην το ήξερε. Όπως και να έχει ήταν η καλύτερη σου σχέση γιατί σου έκανε όλα τα χατίρια. Εκτός από ένα και για αυτό τον χώρισες.

11. Ο κύριος... Κολλημένος με την πρώην του

Ο τύπος δηλαδή που τώρα είναι παντρεμένος μαζί της!

12. Ο κύριος... παρολίγο να παντρευτείς, αλλά δεν το έκανες γιατί δεν ένιωθες σίγουρη

Περιποιητικός, ισορροπημένος αφοσιωμένος στη δουλειά και δεν έβγαινε μέχρι αργά με τα φιλαράκια του χωρίς εσένα. Παιδί για σπίτι, με τον οποίο είχες σκεφτεί να κάνεις οικογένεια μαζί του. Όλα τέλεια, εκτός από το γεγονός ότι μέσα σου δεν ήσουν ευτυχισμένη. Τώρα εκείνος περιμένει δίδυμα με τη γλυκιά γυναίκα του, και εσύ είσαι πολύ ευτυχισμένη για εκείνους...

13. Ο κύριος... Ο πιο βαρετός άνθρωπος στον κόσμο

Πώς είπαμε τον λένε; Δεν θυμάσαι και πολλά από τη σχέση σας. Πρόκειται για τους πιο βαρετούς, ασυντόνιστους διαλόγους στην ιστορία.

14. Ο κύριος... Αντιπαθής

Εάν κάποιος θέλει να γίνει σύντροφός σου πρέπει να τα πηγαίνει καλά με τους φίλους σου και όχι να τους εκνευρίζει διαρκώς. Τελικά από την κακία και τον αρνητισμό του για όλους και για όλα εκνεύρισε και εσένα. Αυτός βέβαια ακόμα σε βρίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου