Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Πώς υποδέχεται την άνοιξη το κάθε ζώδιο;;;

Πώς υποδέχεται την άνοιξη το κάθε ζώδιο;;;
Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε την Άνοιξη. Καθαρίστε, τακτοποιήστε, ανανεώστε, αλλάξτε το σπίτι σας...
Η Άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή, μαζί με τα χαλιά και τα βαριά σκεπάσματα που μαζεύουμε και φυλάμε για τον επόμενο χειμώνα, να κάνουμε και κάποιες δουλειές ή αλλαγές στο σπίτι για να το ανανεώσουμε. Ενδεχομένως λίγοι να έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν καινούργια αντικείμενα ή κουρτίνες ή να αλλάξουν χρώμα στα δωμάτια, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φρεσκάρετε το σπίτι σας. Ξεκινήστε κάνοντας ένα καλό γενικό καθάρισμα, πετώντας παλιά και άχρηστα αντικείμενα ή μετακινώντας κάποια έπιπλα, αν κρίνετε ότι έτσι γίνετε πιο λειτουργικός ή όμορφος ο χώρος.
Ανάλογα με το ζώδιό σας θα βρείτε παρακάτω κάποιες συμβουλές για να τα κάνετε όλα πιο γρήγορα, εύκολα και ευχάριστα!
Κριός
Ο Κριός, είναι το ζώδιο που συμβολίζει την Άνοιξη, οπότε όσοι ανήκετε σε αυτό, με τον ερχομό της, αισθάνεστε την ανάγκη να ζωντανέψετε, να κάνετε καινούργια πράγματα κι επειδή έχετε την ταχύτητα και την ενέργεια μπορούν να γίνουν γρήγορα. Βάλτε μια μουσική που σας ξεσηκώνει και δείτε το σαν μια νέα πρόκληση. Όμως προσέξτε μην ανοίξετε πολλές δουλειές γιατί η έλλειψη υπομονής δε θα σας επιτρέψει να τις ολοκληρώσετε, ιδιαίτερα αν θέλετε να έχετε ξεμπερδέψει μέσα σε ένα 24ωρο. Βάλτε μια τάξη σε ντουλάπια, ράφια και συρτάρια που συνήθως είναι ακατάστατα κι αν χρειάζεστε ένα καλό γενικό καθάρισμα, ζητήστε από κάποιον δικό σας να σας βοηθήσει.

Ταύρος
Λατρεύετε τα όμορφα αντικείμενα, τα ευχάριστα αρώματα και τους γλυκούς ήχους και επιλέγετε τα αντικείμενα του χώρου σας με μεγάλη προσοχή. Ξεκινήστε σιγά-σιγά με το καθάρισμα και βάλτε στην άκρη κάποια από τα πράγματα που δε χρειάζεστε πλέον. Αν είστε δεμένοι με κάποια απ' αυτά, ζητήστε τη γνώμη ενός φίλου σας για να πειστείτε να τα ξεφορτωθείτε. Επίσης, είναι η εποχή να ράψετε κουμπιά, να γυαλίσετε τα ασημικά ή τα χάλκινα ή να αλλάξετε θέση στην αγαπημένη σας πολυθρόνα ή το τραπέζι.
Δίδυμοι
Κάνετε πολλά και διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα, οπότε χρησιμοποιείστε αυτήν την ικανότητά σας και στο καθάρισμα. Αντί π.χ. να διακόπτετε τις δουλειές σας για να μιλήσετε στο τηλέφωνο βάλτε το σε ανοικτή ακρόαση και ταυτόχρονα ξεσκονίστε ή τακτοποιείστε το χώρο. Συνήθως μαζεύετε περιοδικά, εφημερίδες ή ενημερωτικά φυλλάδια οπότε ξεφορτωθείτε όσα περισσότερα μπορείτε με το σκεπτικό ότι θα έχετε χώρο για τα καινούργια που θα πάρετε. Επίσης, κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα και στο γραφείο σας που ενδεχομένως να έχει ένα βουνό από χαρτιά, φακέλους ή αποδείξεις.

Καρκίνος
Το σπίτι σας είναι το λημέρι σας και είστε οι πιο δύσκολοι στο να πετάξετε οτιδήποτε γιατί με ό, τι έχετε, είστε δεμένοι ακόμα κι αν έχει φθαρεί ή χαλάσει. Καλέστε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ή τους κολλητούς σας να σας βοηθήσουν να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να πετάξετε τη σαβούρα. Πάρτε κουτιά, βάλτε ετικέτες και φυλάξτε φωτογραφίες ή αντικείμενα που είναι για σας συναισθηματικής αξίας. Εστιάστε αρκετά και στην κουζίνα σας και απαλλαγείτε από ληγμένα τρόφιμα ή αναδιοργανώστε τα ντουλάπια της.
Λέων
Κάντε τον καθαρισμό του σπιτιού σας διασκέδαση. Μια ιδέα είναι να οργανώσετε μια συγκέντρωση φίλων ή της οικογένειάς σας και με φαγητό, ποτό, και μουσική το καθάρισμα θα γίνει παιχνίδι. Η γενναιοδωρία και το ζεστό σας πνεύμα θα εμπνεύσει τους άλλους να σας βοηθήσουν και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν. Επειδή σας αρέσει να είστε το αφεντικό, μπορείτε να αναθέσετε μια εργασία σε όλους και να ορίσετε μια συμβολική αμοιβή σε όποιον την κάνει καλά ή γρήγορα. Απλά θυμηθείτε να δώσετε το καλό παράδειγμα, αναλαμβάνοντας μια δύσκολη δουλειά και όχι να κάθεστε και να δίνετε εντολές.
Παρθένος
Εσείς, έτσι κι αλλιώς, είστε το ζωντανό παράδειγμα της καθαριότητας, της τάξης και της οργάνωσης! Όταν ξεκινάτε με τις δουλειές του σπιτιού, παθιάζεστε τόσο που ξεχνάτε να σταματήσετε. Μιας και δεν περιμένετε την άνοιξη για να τακτοποιήσετε και να καθαρίσετε, δώστε περισσότερο προσοχή στις ανάγκες του σώματός σας και βάλτε ένα πρόγραμμα. Φάτε, όταν πρέπει και ξεκουραστείτε, όταν χρειάζεται. Μην αφήνετε την εργασία να σας απορροφά. Ίσως θέλετε να πειραματιστείτε χρησιμοποιώντας κάποια οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.

Ζυγός
Θέλετε το σπίτι σας όμορφο αλλά η αλήθεια είναι ότι βαριέστε τις πολλές δουλειές γι' αυτό σκεφτείτε ότι μόλις γίνει καθαρό και ευωδιαστό, ίσως είναι ευκαιρία να μετακινήσετε ή να αναδιατάξετε τα πράγματα ή τα έπιπλα να βελτιώσετε την αισθητική του. Μπορείτε να προσθέστε ένα πίνακα ή καθρέφτη, να αγοράσετε λουλούδια ή ένα φυτό για να προσθέσετε μια πινελιά άνοιξης. Φροντίστε να συμμετάσχει και το αγαπημένο σας πρόσωπο ή ένας κολλητός φίλος για να έχετε και μια δεύτερη γνώμη, αν χρειαστεί να αλλάξετε θέση σε κάτι και δεν μπορείτε να αποφασίσετε που θα το βάλετε.
Σκορπιός
Εσείς, αν ξεκινήσετε θα αρχίσετε να σκαλίζετε μέχρι να βρείτε ό, τι είχατε θάψει εδώ και κάτι χρόνια. Η πραγματική σας πρόκληση είναι το να πετάξετε οτιδήποτε έχει την παραμικρή αξία ή συναισθηματική για σας σημασία. Με το πάσο σας. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε. Να θυμάστε ότι η εκκαθάριση και ο καθαρισμός θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ενέργεια. Αν όσο προχωράτε, ξεθαφτούν μαζί και δυσάρεστες αναμνήσεις, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να πλημμυρίσει από όλα τα συναισθήματα, πριν καταπιαστείτε με κάτι άλλο.
Τοξότης
Αν και προτιμάτε να είστε έξω και να χαίρεστε τη φύση, πιθανόν να εκπλαγείτε με τα πράγματα που θα ξεθάψετε, άμα ξεκινήσετε να καθαρίζετε, οπότε δείτε το σαν νέα περιπέτεια κι όχι δουλειά. Αντιμετωπίστε ένα-ένα δωμάτιο σαν να είναι ένα καινούργιο έδαφος για να εξερευνήσετε και θεωρήστε ότι όσο πιο τακτοποιημένο και καθαρό γίνει τόσα περισσότερα θα βρείτε. Μόλις φέρετε σε μια τάξη το σπίτι σας, είστε ελεύθεροι να βγείτε έξω για μια ακόμη φορά, απαλλαγμένοι από το παρελθόν, τις ευθύνες και τις απαιτήσεις.
Αιγόκερως
Ίσως κάθε χρόνο, την ίδια περίοδο να κάνετε γενική καθαριότητα στο σπίτι σας και έχετε ένα σύστημα για το πώς θα γίνει, αν δεν έχετε κιόλας τελειώσει! Εστιάστε περισσότερο στο πως θα νιώθετε καλά και προστατευμένοι μέσα σε αυτό. Είναι μια καλή ευκαιρία να ελέγξετε π.χ. το συναγερμό πυρκαγιάς, να κάνετε επισκευές που όλο τις αναβάλατε λόγω έλλειψης χρόνου και να βεβαιωθείτε ότι όλα λειτουργούν στην εντέλεια. Θυμηθείτε μόνο ότι δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας κι ίσως πρέπει να προσλάβετε κάποιον ειδικό για κάτι πιο εξειδικευμένο.
Υδροχόος
Για να ξεκινήσετε να καθαρίζετε και να τακτοποιείτε χρειάζεστε ένα κίνητρο και σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε, αν το κάνετε μαζί με τους φίλους σας. Για να το πάρετε πιο ζεστά, επιχειρήστε να φτιάξετε μια ομάδα μεταξύ σας που θα κάνετε από κοινού όλα τα σπίτια εκ περιτροπής. Επίσης, επιλέξτε προϊόντα που ενδεχομένως ένα μέρος των χρημάτων της αγοράς τους να δωρίζεται σε μια κοινωνική οργάνωση, ώστε να έχετε και την αίσθηση ότι συνεισφέρετε ή οργανώστε ένα μπαζάρ με τα πράγματα που θα μαζέψετε απ' όλα τα σπίτια και να δώσετε το ποσό που θα συγκεντρώσετε.
Ιχθύες
Θα γίνει πιο ευχάριστο για σας, αν το δείτε σαν έναν τρόπο για να συνδεθείτε με την πνευματική πλευρά σας. Ο καθαρισμός μπορεί να είναι μια ιερή πράξη, εφόσον προσεγγίζεται με τον κατάλληλο τρόπο και αν το συνδυάσετε με αυτόν της ψυχής σας ίσως είναι έξτρα κίνητρο. Βάλτε απαλή μουσική, ξεκαθαρίστε το χώρο και το σώμα σας από άχρηστα, υλικά και συναισθηματικά, αρωματίστε τον, ανανεώστε ή ανάψτε κεριά και χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να μετατρέψετε όχι μόνο το σπίτι αλλά και τον κόσμο γύρω σας σε ένα πιο όμορφο μέρος.
Πηγή:www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου