Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι της πόλης

Φορέστε τις μάσκες σας και διασκεδάστε μέχρι το πρωί στα πιο δυνατά events της Αθήνας. Δείτε τι ετοιμάζουν τα πιο ενδιαφέροντα στέκια της πόλης για την τελευταία ημέρα της Αποκριάς.

Φωτογράφιση: Δημήτρης Σκουλός/EFFEX+
Τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι της πόλης
Six Dogs, 1/3
Η ομάδα BOCADA και το ραδιοφωνικό δίδυμο Laternative αναλαμβάνουν τα ντεκ του πολυχώρου της Αβραμιώτου για να παίξουν τις πιο φρέσκες και χορευτικές μουσικές, ενώ live θα εμφανιστούν οι The Noise Figures. Το πάρτι ξεκινά στις 22:00 με ελεύθερη είσοδο.

Fasma Festival, 28/2-2/3
Πρόκειται για ένα νέο πολιτιστικό θεσμό που έχει στόχο να αναδείξει διάφορες μορφές της σύγχρονης αστικής τέχνης. Περισσότεροι από 50 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται σε έξι διαφορετικούς καλλιτεχνικούς χώρους. Σε αυτό το πλαίσιο θα διοργανωθούν συναυλίες, προβολές ντοκιμαντέρ, DJ sets και workshops. Τα venues όπου θα πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ είναι: CAMP Contemporary Art Meeting Point, Ευπόλιδος 4 και Απέλλου 2, Πλ. Κοτζιά, Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Astron Bar, Τάκη 3, Ψυρρή, Gouadeloupi Basement, Πρωτογένους 12, Ψυρρή. Περισσότερες πληροφορίες: www.fasmafestival.com

'80s Party, 2/3
Μουσικές από την πιο ένοχη μουσική δεκαετία θα ακουστούν στο Death Disco. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00 και η είσοδος είναι € 5 με μπίρα/κρασί.
Info: Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου.

Kitscherella Party, Χοροστάσιο, 1/3
Ο Dj Kitschy Kimon συγκεντρώνει στη δισκοθήκη του ίσως τις πιο κιτς επιλογές από την παγκόσμια αλλά και την εγχώρια μουσική παραγωγή των '80s και '90s.
Info: Σκουλενίου 2, Πλατεία Κλαυθμώνος, 1ος όροφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου