Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

10 (πικρές) αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις αν έχεις σχέση με πολύ μεγαλύτερο άντρα

10 (πικρές) αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις αν έχεις σχέση με πολύ μεγαλύτερο άντραΗ σχέση με σημαντικά μεγαλύτερο άντρα, δίχως αμφιβολία έχει πολλά θετικά. Μαζί του θα γνωρίσετε πολλούς ρομαντικούς προορισμούς και παράλληλα θα σου ανανεώσει τη συλλογή εσωρούχων σου (είναι το δώρο που λατρεύουν να σου κάνουν).
Όμως πριν απογειωθείς τελείως στο ροζ συννεφάκι σου και αναφωνήσεις ότι βρήκες επιτέλους τον πρίγκιπα του παραμυθιού μην βγάλεις από το μυαλό σου τον παρακάτω δεκάλογο με όσα πρέπει αν θυμάσαι για τη σχέση σας.


1. Ένας από τους βασικότερους λόγους που γοητεύτηκε από σένα και σου ζήτησε να βγείτε είναι ότι είσαι νεότερη και του αρέσει η γυναίκα τρόπαιο.

2. Αν παράλληλα με το μεγαλύτερος είναι και το αφεντικό σου στην περίπτωση που χωρίσετε, ΕΣΥ θα χάσεις τη δουλειά σου και όχι εκείνος. Χωρίς σύντροφό και χωρίς δουλειά δεν θα είσαι και στα καλύτερά σου.

3. Κατά πάσα πιθανότητα οι φίλοι σου δεν εγκρίνουν τη σχέση σου και πολύ συχνά η προσπάθειά σου να τον υπερασπίσεις θα καταστρέψει τις φιλίες σου.

4. Να έχεις στο μυαλό σου ότι για εκείνον οι σημαντικά νεότερες γυναίκες είναι το ερωτικό του μοτίβο. Όχι, δεν έκανε εξαίρεση για σένα.

5. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε σαγηνεύσει μέχρι την κρεβατοκάμαρά του για όσες φορές θέλει και μετά να σε αφήσει χωρίς να σου εξηγήσει γιατί.

6. Αν είναι παντρεμένος δεν θα αφήσει ΠΟΤΕ τη γυναίκα του για σένα.

7. Είτε πεις στους γονείς σου για αυτή τη σχέση, είτε προσπαθήσεις να την κρύψεις, κάποια στιγμή θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη σχέση σου με εκείνους. Σιγά μην δεν σε καταλάβουν!

8. Από την αρχή οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος σου. Λογικά μετά από λίγο καιρό θα σου ζητήσει να χωρίσετε γιατί είσαι νεότερη και δεν θέλει... "να σε κρατάει από κάτι καλύτερο για σένα".

9. Υπάρχει λόγος που δεν έχει σχέση με κάποια γυναίκα κοντά στο δικό του ηλικιακό γκρουπ. Ποιος; Μόνη εσύ μπορείς να καταλάβεις.

10. Συναισθηματικά είστε στο ίδιο επίπεδο. Λάθος! Ανήκει σε άλλη γενιά, με πολύ διαφορετικές σκέψεις και θέλω από τη ζωή του.


/www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου