Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο εστιατόριο στους δίπλα σε καταρράκτη! (photos & video)


Τοποθετημένο στην επαρχία Quezon των Φιλλιπίνων, βρίσκεται το Villa Escuedero, ένα ωραίο θέρετρο με άνετα δωμάτια και εξωτική ατμόσφαιρα. Αλλά αυτό που του έφερε διεθνή φήμη είναι το μοναδικό του εστιατόριο που επιτρέπει στους τουρίστες να απολαύσουν ένα ωραίο γεύμα, στους πρόποδες ενός μικρούκαταρράκτη.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, το να βρεθείς πολύ κοντά σε ένα ...καταρράκτη μπορεί να αποβεί θανατηφόρο, αλλά όχι σε αυτό το συγκεκριμένο εστιατόριο στο Villa Esqudero. Εδώ, οι άνθρωποι στην πραγματικότητα ενθαρρύνονται να βγάλουν τα παπούτσια τους και να πάνε όσο πιο κοντά στον καταρράκτη μπορούν. Ακριβώς στους πρόποδες του καταρράκτη Labasin, αυτό το ξεχωριστό μέρος προσκαλεί τους πελάτες να δοκιμάσουν δημοφιλή πιάτα ενώ το νερό ρέει κάτω από τα πόδια τους, κάνοντας την εμπειρία αξέχαστη. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, δεν έχει καμία σχέση με τον εντυπωσιακό Νιαγάρα, αλλά οι επισκέπτες που δεν φοβούνται να βρέξουν τα ρούχα ρους μπορούν να κάτσουν ακριβώς από κάτω του και να βγάλουν φωτογραφίες. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν δίκαια αυτό το τουριστικό αξιοθέατο, για αυτό θα αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν.
Εστιατόριο στους πρόποδες καταρράκτη  |  sarkastiko.com
Εστιατόριο στους πρόποδες καταρράκτη  |  sarkastiko.comΕστιατόριο στους πρόποδες καταρράκτη  |  sarkastiko.comsarkastiko.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου