Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Οι ένοχες ενδείξεις πως μπορεί να "στα φοράει"

Αν τρως το κέρατο, καλό είναι να το μάθεις!

Ψύλλοι στ' αυτιά σου μπήκανε! Μήπως ο αγαπημένος σου σε απατά; Ε, δεν θα πιαστούμε από τις ξανθιές τρίχες που βρήκες στο πέτο του...

Υπάρχουν σύγχρονα σημάδια του άπιστου άντρα και οφείλεις να τα αναγνωρίσεις. Όχι, ότι μιλάμε για σίγουρη απιστία αλλά στάνταρ το μάτι παίζει!

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Ξεφορτωθείτε τα ευρώ… ελληνικής κοπής» !!


 «Ξεφορτωθείτε τα ευρώ... ελληνικής κοπής»
 «Με τη χρεοκοπία της Ελλάδας τα ελληνικά ευρώ που θα έχουμε στις τσέπες μας θα μετατραπούν σε ελληνικό νόμισμα!, τονίζει η γερμανική εφημερίδα Bild, κάνοντας μία εκτίμηση για το ενδεχόμενη ελληνικής χρεοκοπίας και την υιοθέτηση νέου νομίσματος στην Ελλάδα.

Πίτσα με …κοκαίνη και διπλό σουβλάκι με χασίς!


 Πίτσα με …κοκαίνη και διπλό σουβλάκι με χασίς!
Στα χέρια της αστυνομίαςέπεσαν δύο Αλβανοί και δύο Ελληνες, ανάμεσά τους και μια γυναίκα, η οποία φέρεται από την ασφάλεια ως η εγκέφαλος της σπείρας που δρούσε σε Παγκράτι και Βύρωνα η οποία έκανε παράδοση κατ΄ οίκων τα ναρκωτικά ...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Λαγός,η αλεπού,το ελάφι και ο λύκος

Τρέχει ο λαγος του σκοτωμού μέσα στο δάσος, και ξαφνικα βλέπει το 
ελάφι αραχτό κάτω απο ένα δέντρο να καπνίζει χασισι. 
-Τι κάνεις εδω, εισαι τρελός; Είμαστε μεσα στην φύση, στον καθαρο αέρα 
και εσυ ρουφάς μαυρο? Εμπρος, σήκω να τρεξουμε παρέα να γυμναστούμε. 
-Εχεις δίκιο λέει το ελάφι, παρατάει τα τσιγαριλίκια και αρχιζει να τρέχει μαζι με τον λαγο. 

Εκεί που τρέχανε συναντούν την αλεπού να έχει πλακωθεί στην κοκαίνη. 

Η καισαρική τομή συνδέεται με την παιδική παχυσαρκία;



Νεογνά που γεννιούνται με καισαρική τομή έχουν διπλάσιες πιθανότητες να γίνουν παχύσαρκα σε σχέση με όσα γεννιούνται με φυσιολογικό τοκετό, υποδεικνύει αμερικανική έρευνα.Ερευνητές από το Boston Children's Hospital στη Μασαχουσέτη ανακάλυψαν ότι υπάρχουν διπλάσιες πιθανότητες παχυσαρκίας όταν το παιδί φτάσει στην ηλικία των 3 ετών.

Η ομάδα δήλωσε ότι τοκετός με καισαρική τομή μπορεί να επηρεάσει τα βακτήρια στο έντερο που με τη σειρά τους επηρεάζουν τον τρόπο πέψης της τροφής.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δολοφονήθηκαν στη Μόσχα οι δύο Ρώσοι που έψαχναν τις μίζες του Άκη


Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις, σχετικά με τις σκοτεινές διαδρομές των μιζών που κατέληξαν στον Άκη Τσοχατζόπουλο, για τα ρωσικά οπλικά συστήματα TOR-M1.

Τα επιλήψιμα στοιχεία γύρω από την υπόθεση των αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω) που κατευθύνονταν προς την Ελλάδα, αξίας 73 εκατ. δολαρίων, κίνησαν την περιέργεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος και ζήτησε από Ρώσους αξιωματούχους να εντοπίσουν τα ίχνη των χαμένων χρημάτων. Λίγο μετά, ο επικεφαλής της έρευνας, δολοφονήθηκε.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Πισίνα με θέα… 38 ορόφων!


Κολυμπήστε στους ουρανούς!

Προς το παρόν μπορείτε να δείτε μόνο τα σχέδια. Το 2016 όμως θα είναι έτοιμο! Οι πύργοι Sky Habitat της Σιγκαπούρης υψώνονται σε 38 ορόφους και οι ταράτσες τους ενώνονται με μια πισίνα… που θα έχει την καλύτερη θέα στην πόλη!

Τα εντυπωσιακά κτίρια που σχεδίασε ο Moshe Safdie βρίσκονται στο προάστιο Bishan και υπόσχονται κάτι παραπάνω από μια πολυτελή διαμονή στους ενοίκους τους…

Σοκαριστικές Εικόνες: Γυναίκα θύμα επίθεσης με οξύ, αυτοκτόνησε από τον 6ο όροφο +18


Μια πρώην χορεύτρια από το Πακιστάν, η οποία είχε δεχτεί επίθεση με οξύ από τον ίδιο της τον άντρα, αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας 12 χρόνια μετά το περιστατικό που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

Η 33χρονη Fakhra Younus δεν άντεξε άλλο να ζει με ....

τη «μη ανθρώπινη μορφή» της, όπως έλεγε η ίδια.


H «euphoria» της Σουηδίας στην κορυφή της Eurovision


Με περίπατο κέρδισε το διαγωνισμό της Eurovision η Σουηδία με το χορευτικό «Euphoria» της Loreen.
Η σουηδική συμμετοχή επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε με το σπαθί της το βραβείο με τεράστια διαφορά από τις γιαγιάδες της Ρωσίας.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Asi: Ξεκινά η νέα τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1


Asi: Ξεκινά η νέα τούρκικη σειρά του ΑΝΤ1
Φαίνεται πως κατέληξαν στην τούρκικη σειρά ''Asi'' οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 για το καλοκαίρι και όχι μόνο καθώς το εν λόγω πρόγραμμα θα συνεχίσει και μέσα στο φθινόπωρο, σύμφωνα με το TV Zapping.
Πρωταγωνιστής της σειράς, ο γνωστός μας Σαβάς από το ''Ερωτας και τιμωρία'' που προβλήθηκε πριν από ελάχιστους μήνες στο Mega σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό, ενώ η ημερομηνία πρεμιέρας της σιεράς τοποθετείται τη Δευτέρα 4 ή 11 Ιουνίου, στις 19.00 το απόγευμα, ως lead-in στις ειδήσεις...

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Public Issue: ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Για τις εκλογές του Ιουνίου

Σοκολατόπιτα: Η πιο γρήγορη συνταγή!


Σοκολατόπιτα
Δείτε μια απολαυστική συνταγή για σοκολατόπιτα… Και το σημαντικότερο; Θα είναι έτοιμη πριν το καταλάβετε!
  • Υλικά

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

"Ζω πια συνέχεια μια ζωή δράμα" - Σοκ από διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιού στην καρδιά της Αθήνας


- O γιος είχε περιγράψει την απόγνωσή του σε γνωστό site
- Όλα έγιναν λίγο μετά τις 8 το πρωί σε μια μικρή γειτονιά του Μεταξουργείου
- Είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε 48 ώρες
- Πιθανότατα οικονομικοί οι λόγοι, λένε οι γείτονες
Ήταν λίγο μετά τις 08.00 το πρωί όταν η μικρή γειτονιά στο Μεταξουργείο πάγωσε. Ενας δυνατός θόρυβος και μετά σιγή.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στον τελικό της Eurovision Ελλάδα και Κύπρος (videos)


Στον τελικό της Eurovision Ελλάδα και Κύπρος (videos)Ήβη Αδάμου για την Κύπρο και Ελευθερία Ελευεθρίου για την Ελλάδα κατάφεραν να πάρουν 2 από τους 10 φακέλους που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision που θα γίνει αυτό το Σάββατο.
Ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision στον οποίο συμμετείχαν Κύπρος και Ελλάδα έφτασε στο τέλος του.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Το ΣΔΟΕ υποκλίνεται στην 92χρονη ρακοσυλλέκτρια!

Η 92χρονη ρακοσυλλέκτρια με τις καταθέσεις των 3 εκατομμυρίων ευρώ, τα 16 ακίνητα που της άρεσε να τζογάρει σε αμοιβαία κεφάλαια και να κλέβει την Εφορία! Η μυστηριώδης «κυρα-Αννα» αποτελεί έναν πραγματικό γρίφο για τα λαγωνικά του ΣΔΟΕ και η ιστορία της είναι όχι μόνο πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά αλλά ικανή να σταθεί ακόμη και στο βιβλίο Γκίνες.   

 Το protothema.gr αποκαλύπτει όλο το πόρισμα του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος για την 92χρονη Αννα Β. και παρουσιάζει την «αφήγηση» του γιου της και μοναδικού κληρονόμου, για το πώς μια γυναίκα που έμεινε χήρα το 1962 με μια μικρή σύνταξη και δήλωνε οικιακά κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος και μάλιστα να κλέβει με αριστοτεχνικό τρόπο για πολλά χρόνια την Εφορία. 

Μεγάλος σεισμός 5,8 Ρίχτερ κούνησε τη Βουλγαρία μαζί και όλη τη βόρεια Ελλάδα


Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγο και έγινε αισθητός και στην Θεσσαλονίκη! 9 μέρες μετά τα 4,1 ρίχτερ στην Θεσσαλονίκη ο εγκέλαδος έκανε πάλι την εμφάνιση του. Καθώς εκτός απο την Θεσσαλονίκη ταρακούνησε και γύρω περιοχές.  Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί το επίκεντρο και το μέγεθος...

Θρήνος στην Αλβανία: Πολύνεκρο δυστύχημα με φοιτητές

Η αλβανική κυβέρνηση κήρυξε την Τρίτη ως ημέρα εθνικού πένθους για τα θύματα της τραγωδίας στη Χιμάρα, όπου έχασαν τη ζωή τους 12 φοιτήτριες του πανεπιστημίου "Αλεξάντερ Τζουβάνι" του Ελμπασάν και ο οδηγός του λεωφορείου του οποίου ο προορισμός ήταν οι Άγιοι Σαράντα, όταν κατέπεσε σε γκρεμό σε ορεινή περιοχή. Πάνω από 25 είναι οι τραυματίες που νοσηλεύονται στο στρατιωτικό νοσοκομείο των Τιράνων και της Αυλώνας. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων διερευνά τα αίτια αυτού του τραγικού ατυχήματος.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πρώτοι που έσπευσαν να βοηθήσουν ήταν Έλληνες τουρίστες, οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο που περνούσε από τον τόπο του δυστυχήματος.

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα της Έυας Λάσκαρη;

Στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss Young 2002 είχε λάβει μέρος η Εύα Λάσκαρη η οποία είχε...

χάσει τότε τον τίτλο από την άγνωστη τότε Τζούλια Αλεξανδράτου.

Το πραγματικό της όνομα είναι ...

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Φτιάξτε μόνοι σας πεντανόστιμη σπιτική νουτέλα!



Δεν χρειάζεται να είσαι καθηγητής πανεπιστήμιου για να γνωρίζεις ότι η άκρως εθιστική Νουτέλα δεν είναι και τόσο υγιεινή. Ναι είναι φτιαγμένη από φουντούκια και την βάζουμε πάνω σε ψωμί ολικής αλέσεως αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει λιπαρά και ζάχαρη.Το πρόβλημα με την Νουτέλα είναι η γεύση της. Είναι τόσο νόστιμη που δεν μπορείς να αντισταθείς…. 

Η καλύτερη λύση είναι να φτιάξεις την δική σου σπιτική νουτέλα όπου μπορείς να ελέγξεις τα συστατικά  

Οι μισοί Έλληνες μαθητές γράφουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις κάτω από 12. Γιατί πρέπει να μπαίνουν στο πανεπιστήμιο; Για το κοτομπέικον.


Σύμφωνα με τον Αμερικανό κοινωνιολόγο Τσαρλς Μάρεϊ, το 80% των Αμερικανών που πηγαίνουν στο κολέγιο είναι ανίκανοι να κατανοήσουν το περιεχόμενο των μαθημάτων. Αν και το νούμερο αμφισβητήθηκε, το σκεπτικό του ήταν βασισμένο σε κάτι απτό και πραγματικό: Τα μαθήματα σε κολέγια και πανεπιστήμια αποτελούνται από πληροφορίες τις οποίες δεν μπορεί να καταλάβει οποιοσδήποτε. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι, ούτε το ίδιο έξυπνοι. Υπάρχουν κάποιοι, ας πούμε, που μπερδεύονται με την υπόθεση του «Η Ζωή της Άλλης». Ε, αυτοί δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τη Βιοχημεία ΙΙ.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Έρχεται η ώρα της ΤΙΜΩΡΙΑΣ των Γερμανών!


 Έρχεται η ώρα της ΤΙΜΩΡΙΑΣ των Γερμανών!
Μέρκελ: «Οι Έλληνες πληρώνουν τα λάθη των πολιτικών τους» .
ΛΕΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να πληρώσει τα λάθη δεκαετιών των πολιτικών του»
ΤΗΣ ΛΕΩ: Όταν αυτοί οι (πραγματικά κακοί) Έλληνες πολιτικοί αγόραζαν τα γερμανικά τανκς, υποβρύχια, συστήματα ασφαλείας και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, ήτανε καλοί???

Mαύροι κύκλοι το πρωί; Το σωστό μακιγιάζ των 2'

Mαύροι κύκλοι το πρωί; Το σωστό μακιγιάζ των 2'
Πολλές φορές ξυπνάς με πρησμένα μάτια ή με μαύρους κύκλους. Το μακιγιάζ μπορεί να κάνει το πρόβλημα εντονότερο. Εκτός κι αν γνωρίζεις τα παρακάτω μυστικά που αποκαλύπτει η Beauty Editor!

Πάνος Κιάμος - Κρύσταλλα (video-clip)


 6Share
Πάνος Κιάμος - Κρύσταλλα (video)Η μεγάλη επιτυχία του Πάνου Κιάμου 'Κρύσταλλα' είναι το πρώτο 3D video clip για τα ελληνικά δεδομένα, σε σκηνοθεσία Γιώργου Δέδε. Ο Πάνος Κιάμος αυτό το διάστημα ολοκληρώνει το νέο του άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουνίου.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Το "ευχαριστώ" ενός μετανάστη που απειλείται με απέλαση


Διαβάστε το συγκλονιστικό κείμενο του δημοσιογράφου Niko Ago. Γιατί μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα κινδυνεύει με απέλαση
Με απέλαση απειλείται ο Αλβανός δημοσιογράφος Niko Ago, μετά από 20 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα. O κ. Ago ενημερώθηκε ότι πρέπει μέσα σε 30 ημέρες να εγκαταλείψει τη χώρα μας, καθώς τη χρονιά 2007-2008 δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ενσήμων για να ανανεώσει την άδεια παραμονής του.

Αλήθεια θα συνεχίσετε να καπνίζετε μετά από αυτό το βίντεο;


485674_3564921329989_1481565969_33360257_1529577545_n_largeΤο βίντεο που θα παρακολουθήσετε σοκάρει. Δείχνει πως το κάπνισμα καταστρέφει τον οργανισμό μας. Πρόκειται για ένα βίντεο στα πλαίσια της μακροχρόνιας καμπάνιας που γίνεται εδώ και τουλάχιστον 3 δεκαετίες στις ΗΠΑ, κατά του καπνίσματος.
Πρωταγωνιστές στο βίντεο είναι απλοί καθημερινοί άνθρωποι που κάποια στιγμή αποφασίζουν να ανάψουν ένα τσιγάρο. Στο βίντεο βλέπουμε την διαδρομή που ακολουθεί ο καπνός . Από το στόμα στον φάρυγγα και από εκεί στα πνευμόνια μας. Στο τέλος κάθε διαδρομής του καπνού, το σκηνικό αλλάζει και μεταφερόμαστε μέσα σε ένα νεκροτομείο.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Σοκ: Η Ολλανδία αναγνώρισε και νομιμοποίησε το κόμμα των παιδόφιλων!


Σε μια απόφαση-σοκ προχώρησε η Ολλανδική κυβέρνηση. Νομιμοποίησε και αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν κόμμα των παιδόφιλων(PNVD).
Η απόφαση αυτή ήρθε μετά την αντίστοιχη του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του.

ΦΩΤΟ: «Εγώ δεν έχω εφιάλτες» – Η ανατριχιαστική συνέντευξη ενός θανατοποινίτη


ΦΩΤΟ: «Εγώ δεν έχω εφιάλτες» – Η ανατριχιαστική συνέντευξη ενός θανατοποινίτη
Σόκαρε μια ολόκληρη κοινωνία για την ψυχρότητα με την οποία ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια και σήμερα βλέπει τηλεόραση στο κελί του χωρίς να σκέφτεται καθόλου τις φωνές της γυναίκας και των δύο κοριτσιών της όταν βίαζε και σκότωνε.
Μία συνέντευξη που προκαλεί τρόμο και ανατριχίλα.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μ. Πιερίδη: Η αυστηρή δίαιτα και οι... "αμαρτίες" της! (Αποκαλυπτικές φωτό)


Η σέξι τραγουδίστρια περιέγραψε στο GLAM με κάθε λεπτομέρεια την αυστηρή δίαιτά της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις... αμαρτίες που κάνει! Δείτε μερικές από τις πιο τολμηρές πόζες και το διατροφικό πρόγραμμα της Μαριάντας...

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Reuters: Εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα… σέξι



Σε άρθρο του Reuters γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο ανατρεπτικό προφίλ του πολιτικού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Ο δημοσιογράφος στο «αφιέρωμά» του στην πολιτική πορεία του κ. Τσίπρακάνει λόγο για έναν… σέξι πολιτευτή με μια εξίσου γοητευτική γυναίκα που εμφανίζεται στις συσκέψεις χωρίς γραβάτα και γοητεύει τα πλήθη.

Ράδιο Αρβύλα: Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Κανάκη! (vid)


Ράδιο Αρβύλα: Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Κανάκη! (vid)
Μια... αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στον Αντώνη Κανάκη, χθες το βράδυ, οΑλέξης Τσίπρας.
Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε ερωτήσεις στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, από αυτές που σκεπτόμαστε όλοι.
Φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν πραγματικά στην εκπομπή, αλλά η συνέντευξη ήταν ένα χιουμοριστικό κομμάτι της εκπομπής.
Δείτε το βίντεο:

Η ΦΩΝΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ!


Ποιο είναι αυτό το προσόν που μπορεί να διαθέτει ένας άντρας ή μία γυναίκα και με το οποίο μπορεί να «ρίξει» το αντίθετο φύλο μέσα σε λίγα λεπτά; Η φωνή, μας λέει νέα επιστημονική έρευνα Αμερικανών. 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΝΕΑ ΜΟΔΑ: Φουσκώνουν Τα Κεφάλια Τους Με Σιλικόνη…!


Όταν πρόκειται για μία νέα μόδα τα πρωτεία κατέχουν οι έφηβοι της Ιαπωνίας…

Η νέα μόδα που έχει γεννηθεί τελευταία εκεί είναι να… φουσκώνουν τα κεφάλια τους με σιλικόνη.
Κατά κάποιο τρόπο αυτό τους κάνει πιο “Ιn”.Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες και απλά απορρήστε…

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ποδοτέστ ελληνικότητας - Βγάλτε την κάλτσα & ελένξτε τα !


-Πόσοι πραγματικά γνωρίζουν τι είναι το Ελληνικό Πόδι;

Η εύκολη και γρήγορη απάντηση είναι ότι πρόκειται περί μετρικού συστήματος το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην αρχαιότητα από τους Έλληνες και κατόπιν υιοθετήθηκε από τους Άγγλους, κλπ, κλπ. Ναι, αυτή είναι μία απάντηση. Σωστή εν μέρει....

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ BINTEO: Μητέρα πάνω απ’ όλα!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ BINTEO: Μητέρα πάνω απ’ όλα!
Μια μητέρα, της οποίας ο γιός γεννήθηκε χωρίς μάτια εξαιτίας μιας σπάνιας μορφής λυκοστόματος, δημοσίευσε στο YouTube ένα συγκινητικό βίντεο, το οποίο περιγράφει τον αγώνα που έδωσε το ίδιο το παιδί και πως κατάφερε να νικήσει το πρόβλημα με το γέλιο του.
Στο βίντεο, η Lacey Buchanan από το Τέννεση, περιγράφει με καρτέλες τον αρχικό της ενθουσιασμό, όταν έμαθε πως είναι έγκυος στον Κρίστιαν, και τις φοβίες, με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη, όταν συνειδητοποίησε το σοβαρό πρόβλημα του παιδιού.

Το πρώτο angry birds πάρκο!


Το δημοφιλές παιχνίδι έγινε και πάρκο ψυχαγωγίας στη Φιλανδία.Δείτε το video:

Κοραλί χείλη: Must για Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012!


Το απόλυτο χρώμα της Άνοιξης για τα χείλη σας είναι το κοραλί και όλες του οι αποχρώσεις. Από το πολύ ανοιχτό μέχρι και το πιο σκούρο – κοκκινωπό έχει αποδειχθεί πως θα κατακτήσει όλες τις γυναίκες.

Ένα υπόγειο parking πολύ διαφορετικό απ'όλα τα άλλα!


Ένα υπόγειο parking που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα (5)
Το υπόγειο parking «Eureka Carpark» στη Μελβούρνη είναι διακοσμημένο με τα έργα τέχνης του Alex Peemoeller, τα οποία λειτουργούν και ως πινακίδες όταν κάποιος τα κοιτάξει από συγκεκριμένη θέση.

Πραγματικά ΔΕΝ θέλετε να δείτε το προσωπό της!


Πίστεψέ μεμόλις δείτε το πρόσωπό της θα μείνετε τρομεράαπογοητευμένοι...

ΣΟΚ:Έχουν βιάσει 630 κορίτσια!



Σοκ έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την αποτρόπαια δράση συμμορίας που φέρεται να έχει βιάσει πάνω από 630 νεαρά κορίτσια- ακόμη και 13 ετών- την τελευταία πενταετία. Τα θύματα έζησαν εφιαλτικές στιγμές καθώς βιάζονταν κατ' εξακολούθηση, ενώ υποχρεώνονταν να καταναλώσουν αλκοόλ και να πάρουν ναρκωτικές ουσίες. 

VIAGRA "ΕΓΕΡΘΗΤΙ"!!!

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΣΟΚ: Οι φωτογραφίες του δημοσιογράφου Κ. Μπογδάνου μετά την επίθεση στα Εξάρχεια!


Την έπεσαν στα Εξάρχεια στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ...
Στη δημοσιότητα έδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ τις φωτογραφίες με τον τραυματισμό του δημοσιογράφου Κώνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, λίγο με τα τη 1.30 τη νύχτα , επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής, στο κέντρο της Αθήνας. 

Οι τροφές που προσφέρουν ενυδάτωση!

Τώρα που το καλοκαίρι φθάνει και οι θερμοκρασίες παίρνουν την «ανηφόρα», η ενυδάτωση του οργανισμού είναι ένα από τα θέματα που ο καθένας πρέπει να φροντίζει.

Πέρα όμως από το νερό, υπάρχουν τροφές που μπορούν να συμπληρώσουν την ενυδάτωση του οργανισμού σου. Δείτε ποιες είναι αυτές...

Wall Street Journal: Ανεβαίνει στο 25% ο ΣΥΡΙΖΑ!


Κατά 7,2% έχει ανέβει το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ τρεις ημέρες μετά τις εκλογές, όπως μεταδίδει η Wall Street Journal...
που επικαλείται εσωτερικές δημοσκοπήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. 

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον στο 25%!!

Που φτιάχνουν αυγά μάτια οι Χρυσαυγίτες;

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ tweet: Ο Τσίπρας φταίει που νυχτώνει τη νύχτα [Πολύ Γέλιο!]


ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΑ tweet: Ο Τσίπρας φταίει που νυχτώνει τη νύχτα [Πολύ Γέλιο!]
Εδώ και λίγη ώρα το twitter έχει πάρει φωτιά… Πρωταγωνιστής ο Αλέξης Τσίπρας, το «κακό παιδί» του ΣΥΡΙΖΑ που πάντα, ως γνωστόν φταίει για όλα! Το είπε και ο Πάγκαλος!

"Άει στο διάολο ξεφτιλισμένη"


"Άει στο διάολο ξεφτιλισμένη"Ξέφυγε ο παρουσιαστής του "Πρωινού mou" εξαιτίας της συμπεριφοράς μιας διάσημης ηθοποιού.
Προσπάθησε η Φαίη Σκορδά να τον συγκρατήσει αλλά μάλλον ήταν αργά.
Εξοργίστηκε μαζί της για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο και κυρίως τώρα που είναι και πατέρας είναι λίγο πιο ευαίσθητος με αυτά τα θέματα.
Ο λόγος για την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) η οποία έτυχε να βρίσκεται σε ένα βίντεο που προέβαλε η εκπομπή και ο Λιάγκας έγινε πυρ και μανία.