Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Μ. Πιερίδη: Η αυστηρή δίαιτα και οι... "αμαρτίες" της! (Αποκαλυπτικές φωτό)


Η σέξι τραγουδίστρια περιέγραψε στο GLAM με κάθε λεπτομέρεια την αυστηρή δίαιτά της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις... αμαρτίες που κάνει! Δείτε μερικές από τις πιο τολμηρές πόζες και το διατροφικό πρόγραμμα της Μαριάντας...

Τι περιλαμβάνει το καθημερινό σου μενού;
Σίγουρα ένα πολύ καλό πρωινό με φρούτα, ξηρούς καρπούς, λίγο σουσάμι, φυτικές ίνες σε σκόνη, μαύρη σοκολάτα και μέλι που ανεβάζουν τη διάθεση. Διαφορετικά, αν θέλω να φάω τα φρούτα για δεκατιανό, γαλοπούλα, ντομάτα και κίτρινο τυρί. Το μεσημέρι προτιμώ κοτόπουλο ή κόκκινο κρέας -μοσχάρι για παράδειγμα- με πατάτες βραστές ή λίγο ρυζάκι. Ενδιάμεσα θα φάω πάλι κάποιο φρούτο και το βράδυ μια βραστή πατάτα με ελάχιστο αλάτι ή με γιαούρτι, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Το "κλειδί" είναι τα μικρά γεύματα και να μην τρως τίποτα μετά τις 10 το βράδυ.

Τέτοιο κορμί αξίζει τα... καλύτερα! (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Οι μεγαλύτερες διατροφικές σου αδυναμίες ποιες είναι;
Εποχιακά φρούτα, μέλι, σουσάμι, ντομάτα και φυτικές ίνες σε σκόνη. Θα σου εκμυστηρευτώ και τον εθισμό μου στον αρακά. Τον τρώω αντί για τσιπς! Τρελαίνομαι, παθαίνω υστερία.
Πηγαίνεις μόνο γυμναστήριο ή ακολουθείς και άλλες μεθόδους άσκησης;
Κάνω σπίνινγκ, στρέτσινγκ και πηγαίνω γυμναστήριο. Δεν είμαι από τις γυναίκες που γυμνάζονται σπίτι, πρώτον, γιατί δεν έχω όργανα και, δεύτερον, γιατί θεωρώ ότι δεν λειτουργεί πολύ καλά.
Έχεις βρει το μυστικό για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα;
Για να είμαστε στεγνές πρέπει να αποφεύγουμε εντελώς τα μακαρόνια, τις τηγανητές πατάτες και να ξεχνάμε υδατάνθρακούχα σνακ. όπως τα πατατάκια. Εντελώς όμως, ούτε μία φορά, Εγώ αυτά εφαρμόζω και δεν έχω ίχνος κυτταρίτιδας ακόμα και με τον ήλιο από πάνω.
Σίγουρα όμως κάνεις και εσύ τα παραστρατήματά σου...
Σαν άνθρωπος κι εγώ τρώω κάποιες φορές πατατάκια φούρνου ή κανένα παστίτσιο. Μόνο το χειμώνα όμως!
Ποια συμβουλή θα μοιραζόσουν μαζί μας;
Πρέπει να τα κάνεις όλα με μέτρο, ανάλογα την εποχή. Το χειμώνα που μας βοηθούν τα ρούχα μπορούμε να ξεφύγουμε λίγο. Το καλοκαίρι όμως αποφεύγουμε τελείως τον "κακό" υδατάνθρακα που προανέφερα.
Ποιας επώνυμης το κορμί "ζηλεύεις";
Της Ζιζέλ και από Ελληνίδες της Στέλλας Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου