Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν ζευγάρι και το έθαψαν στα σκουπίδια


Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν ζευγάρι και το έθαψαν στα σκουπίδια
Τα άψυχα σώματα των δύο ατόμων βρέθηκαν θαμμένα κάτω από μπάζα σκουπιδιών!  Μάλιστα, το σώμα της γυναίκας είχε φαγωθεί από σκυλιά.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό στις Αρχές το ποιος ή ποιοι ήταν οι δράστες που έκοψαν με φρικτό τρόπο το νήμα της ζωής των δύο ατόμων και έθαψε τα άψυχα σώματά τους.
Έφεραν τραύματα στο σώμα τους
Ο συναγερμός στην Αστυνομία σήμανε το πρωί του Σαββάτου, όταν κάτοικος της περιοχής βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα. Ο κάτοικος την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια για παλιές λαμαρίνες εντόπισε το άψυχο σώμα του άνδρα, αλλά και τον σκελετό της γυναίκας, το σώμα της οποίας είχε φαγωθεί από σκυλιά.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, αποδίδουν το θάνατο του ζευγαριού σε εγκληματική ενέργεια, καθώς ο άντρας είχε τραύματα στο κεφάλι, πιθανόν από όπλο και κακώσεις στο θώρακα. Την ίδια στιγμή, όπως συμπέρανε ο ιατροδικαστής, κακώσεις έφερε και το φαγωμένο σώμα της άτυχης γυναίκας.
Σήμερα θα γίνει η νεκροτομή από την οποία αναμένεται να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα για το χρόνο και για την αιτία θανάτου του ζευγαριού.
Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει καταστεί εφικτή η ταυτοποίηση του άτυχου ζευγαριού.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου