Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Στον τελικό της Eurovision Ελλάδα και Κύπρος (videos)


Στον τελικό της Eurovision Ελλάδα και Κύπρος (videos)Ήβη Αδάμου για την Κύπρο και Ελευθερία Ελευεθρίου για την Ελλάδα κατάφεραν να πάρουν 2 από τους 10 φακέλους που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision που θα γίνει αυτό το Σάββατο.
Ο πρώτος ημιτελικός της φετινής Eurovision στον οποίο συμμετείχαν Κύπρος και Ελλάδα έφτασε στο τέλος του.

Με το τέλος της ζωντανής μετάδοσης των 18 τραγουδιών από την σκηνή του Crystal Hall στο Μπακού, τηλεθεατές από όλη την Ευρώπη έστειλα με μηνύματα και τηλέφωνα τις ψήφους τους που μέτρησαν μόνο κατά 50% (Το υπόλοιπο 50% καθορίστηκε από την ψηφοφορία κριτικών επιτροπών που έγινε την προηγούμενη μέρα).

Στην πρώτη λαμπερή βραδιά του ευρωπαϊκού διαγωνισμού δεν είδαμε πολύ καλές συμμετοχές και μεγάλα φαβορί. Ο ανταγωνισμός για Κύπρο και Ελλάδα, που μαζί είναι πάντα πιο δυνατές, ήταν εύκολα αντιμετωπίσιμος.

Οι 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό:

Ρουμανία
Μολδαβία
Ισλανδία
Ουγγαρία
Δανία
Αλβανία
Κύπρος
Ελλάδα
Ρωσία
Ιρλανδία

Η εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια των Άγγλων σχολιαστών. Ο εκφωνητής του BBC, μετά το τέλος της εμφάνισης της Ελευθερίας, είπε πως " Η Ελλάδα είναι τόσο φτωχή, πού ούτε ένα κανονικό φόρεμα στην τραγουδίστρια δεν μπορούσε να αγοράσει". Αυτό μας έγραψαν δεκάδες αναγνώστες μας,Έλληνες που παρακολουθούν από την Αγγλία τον ημιτελικό της Γιουροβίζιον. Eίναι η δεύτερη φορά που σχολιαστής του BBC μας ειρωνεύεται μέσα σε μια εβδομάδα!
Τόσο η Ελευθερία Ελευθερίου όσο και η Ήβη Αδάμου, με τα χορευτικά τους κομμάτια και τις ολοζώντανες χορογραφίες κατάφεραν όπως ήταν φυσικό να ξεσηκώσουν το κοινό στο Crystal Hall που όπως φάνηκε, το είχε ανάγκη!

e-radio


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου