Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Νέο τούρκικο σήριαλ με Έλληνες ηθοποιούς στη Λέσβο

Νέο τούρκικο σήριαλ με Έλληνες ηθοποιούς στη Λέσβο

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα στη Λέσβο για μια καινούρια τηλεοπτική σειρά τουρκικής παραγωγής με τίτλο «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ». Πρωταγωνιστής ο ηθοποιός Ερντάλ Οζγιαγτζιλάρ, ο οποίος είχε κερδίσει τη συμπάθεια του ελληνικού κοινού από το ρόλο του μπακλαβατζή πατέρα στα «Σύνορα της Αγάπης».
Σύμφωνα με το σενάριο της
σειράς, η θάλασσα ξεβράζει στη Λέσβο τον Τούρκο ψαρά Ισμαήλ, όταν ναυαγεί μεσοπέλαγα. Ο Τούρκος ψαράς ερωτεύεται τη ζωντοχήρα Καλλιόπη (Ελένη Φιλίνη), ενώ συνεχίζει να ζει παντρεμένος στο απέναντι Αϊβαλί. Ο Ισμαήλ ζει δηλαδή μια διπλή ζωή στις δύο πλευρές του Αιγαίου. Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν ήδη στο λιμάνι της Μυτιλήνης και στο γραφικό λιμανάκι της Παναγιούδας, συγκεντρώνοντας δεκάδες ντόπιων για να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα.
Στην επίσημη παρουσίαση της σειράς που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης ήταν παρόντες οι περισσότεροι συντελεστές. Την προσπάθεια υποστηρίζει ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Λέσβου, έχοντας συνάψει συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής για την πραγματοποίηση γυρισμάτων στη Μυτιλήνη, την Παναγιούδα και το Μόλυβο.
Εμφανώς συγκινημένοι ήταν οι πρωταγωνιστές Ερντάλ Οζγιαγτζιλάρ, Ελένη Φιλίνη, Ζαφείρης Κατραμάδος και Καίτη Παπανίκα. Ο Τούρκος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο πώς ένα εγχείρημα που ξεκίνησε ως όνειρο πριν ενάμιση χρόνο, έφτασε σήμερα να γίνεται πραγματικότητα. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς θα αρχίσουν να προβάλλονται στην Τουρκία στις 7 Μαΐου.

e-radio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου