Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Έρχεται η ώρα της ΤΙΜΩΡΙΑΣ των Γερμανών!


 Έρχεται η ώρα της ΤΙΜΩΡΙΑΣ των Γερμανών!
Μέρκελ: «Οι Έλληνες πληρώνουν τα λάθη των πολιτικών τους» .
ΛΕΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να πληρώσει τα λάθη δεκαετιών των πολιτικών του»
ΤΗΣ ΛΕΩ: Όταν αυτοί οι (πραγματικά κακοί) Έλληνες πολιτικοί αγόραζαν τα γερμανικά τανκς, υποβρύχια, συστήματα ασφαλείας και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, ήτανε καλοί???
Τους αγκάλιαζε στις επισκέψεις στο Βερολίνο έως και το έτος 2008. Πως της βγήκαν οι (πραγματικά) κακές τους πλευρές ξαφνικά στα τέλη του 2009???? Γιατί δεν μας παραδίδει τον Γερμανό υπήκοο (έτσι λέει η Γερμανική δικαιοσύνη) Χριστοφοράκο, ώστε με τις αποκαλύψεις του να τιμωρηθούν οι κακοί Έλληνες πολιτικοί???
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ:
Ναι φταίει η Ελλάδα για τις διαρθρωτικές ανισσοροπίες ετών, ναι έπρεπε να αλλάξουν πολλά κακώς κείμενα.
ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ, διότι οι αλλαγές δεν γίνονται με αποτυχημένα μοντέλα μονόπλευρης λιτότητας! Δεν γίνονται με -επίτηδες- διαπόμπευση διεθνή, αλλά με τις αγορές συμμάχους. Δεν εφαρμόζεις επίτηδες σκληρότατο πρόγραμμα λιτότητας για παραδειγματισμό (την τιμωρία για παραδειγματισμό εφάρμοζε ο προκάτοχός της στην Καγκελαρία του 1940). Δεν μετατρέπεις μία δημοσιονομική κρίση ενός κράτους σε βαθιά οικονομική!
ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ: Να βγάλει τη χώρα της άμεσα από τη βαθιά κρίση του 2009 ξεσκίζοντας μία περιφερειακή χώρα στην Ευρωζώνη (η Ελλάδα προσφέρονταν λόγω των πολιτικών της και των προβλημάτων της, ώστε να ρίξει την -τότε υψηλή- τιμή του Ευρώ) και να εξάγει-κερδοσκοπήσει. ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ!!!! Ας αφήσει λοιπόν τα κροκοδείλια δάκρυα για την Ελλάδα και το λαό της η Μέρκελ. Συνειδητά και ωμά τον ξέσκισε για ίδιο όφελος.
ΥΓ: Θα έρθει σύντομα η τιμωρία για τη Γερμανία. Οι ασιατικές αγορές (=Κίνα) στις οποίες πούλησε μαζικά εξοπλισμούς με το φτηνό Ευρώ γιγαντώνονται και σε λίγο δεν θα χρειάζονται τις εξαγωγές της. Προχθές πτώχευσε μεγάλη γερμανική εταιρεία κατασκευής φωτοβολταικών στοιχείων λόγω ασιατικού ανταγωνισμού!!!!!!!! Καλή Αρχή!!!!!!! Το πρόβλημά της: Οι παραδοσιακές της Ευρωπαϊκές αγορές χάνονται… Σε 2 το πολύ χρονάκια Μέρκελ θα δούμε τι θα απομείνει από το σημερινό σου οικονομικό θαύμα στις πλάτες των Ελλήνων και άλλων θυμάτων σου (Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία….)
Αγιάννης
PhD οικονομολόγος
«Όταν αξιολογείς μία κατάσταση, δες ποιος ωφελείται.
Κατά 99,9% αυτός την προκάλεσε!»
freepen.gr
filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου