Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Mαύροι κύκλοι το πρωί; Το σωστό μακιγιάζ των 2'

Mαύροι κύκλοι το πρωί; Το σωστό μακιγιάζ των 2'
Πολλές φορές ξυπνάς με πρησμένα μάτια ή με μαύρους κύκλους. Το μακιγιάζ μπορεί να κάνει το πρόβλημα εντονότερο. Εκτός κι αν γνωρίζεις τα παρακάτω μυστικά που αποκαλύπτει η Beauty Editor!

1. Το πρόβλημα: Πρησμένα μάτια
Για να το αντιμετωπίσεις: Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ βάλε την κρέμα ματιών σου στο ψυγείο. Στη συνέχεια μούσκεψε δύο φακελάκια του τσαγιού και, αφού τα βάλεις στην κατάψυξη να παγώσουν για λίγο, τοποθέτησέ τα πάνω στα μάτια σου για 2 λεπτά. Αφαίρεσέ τα και άπλωσε την κρέμα σου.
Για να το καλύψεις: Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο με μέτρια τρίχα (δηλαδή όχι πολύ απαλή), άπλωσε ένα στρώμα υγρού κονσίλερ με ματ υφή στις «σακούλες» των ματιών. Το ιδανικό είναι η απόχρωσή του να έχει ίδιο χρώμα με το δέρμα στο λαιμό σου, δηλαδή λίγο πιο ανοιχτό από του προσώπου σου. Στη συνέχεια άπλωσε σε όλο το μάτι διάφανη πούδρα για να καλύψεις τη γυαλάδα.
2. Το πρόβλημα:  Μαύροι κύκλοι
Για να το αντιμετωπίσεις: Εκτός από το να χρησιμοποιείς ειδική κρέμα για τους μαύρους κύκλους και να κοιμάσαι με ψηλό μαξιλάρι, δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα για να αποτρέψεις την εμφάνισή τους.
Για να τους καλύψεις: Χρησιμοποίησε ένα κονσίλερ, έναν τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου. Άπλωσέ το μόνο στο περίγραμμα των μαύρων κύκλων, σβήνοντάς το απαλά προς την εσωτερική γωνία των ματιών. Πέρασε από πάνω μια στρώση διάφανης πούδρας.   
Πηγή: shape

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου