Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πανικός για τις ιερόδουλες με AIDS!


Το 12% που εξετάστηκαν βρέθηκαν θετικές στον ιό...



Πολλές εκατοντάδες έως χιλιάδες άνδρες έχουν έρθει σε επαφή χωρίς προφύλαξη με ιερόδουλες που φέρουν τον ιό του AIDS.

Ως προχθες τα ξημερώματα είχαν εντοπιστεί δώδεκα οροθετικές σε παράνομους κυρίως οίκους ανοχής της Αθήνας.

Πρόκειται για δέκα Ελληνίδες, μία Ρωσίδα και μία Βουλγάρα. Με τη σύλληψη της Ρωσίδας, οι αλλοδαπές κυριολεκτικά εξαφανίστηκαν από την «πιάτσα» και οι έλεγχοι αφορούσαν σχεδόν αποκλειστικά Ελληνίδες.



Η υπόθεση προκαλεί εφιάλτες σε χιλιάδες άνδρες.

Ενδεικτικό είναι ότι 700 άτομα δήλωσαν ότι έχουν έρθει σε απροφύλακτη επαφή μόνο με τη Ρωσίδα! Στο 60% αυτών έχει συστηθεί να απευθυνθούν στις Μονάδες Ειδικών Λοιμώξεων του ΕΣΥ για περαιτέρω διερεύνηση.

Η πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, καθηγήτρια Τζένη Κουρέα - Κρεμαστινού, σχολίασε στο Έθνος ότι το 12% των ιερόδουλων που εξετάστηκαν τις τελευταίες μέρες στο κέντρο της Αθήνας ήταν θετικές στον ιό: «Με αυτό το δεδομένο, οι έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν είναι πανάκεια για τη λύση του προβλήματος. Οι άνδρες πρέπει να γνωρίζουν ότι η σεξουαλική τους συμπεριφορά μπορεί να περιορίσει τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Δεν είναι δυνατό να έρχονται σε επαφή χωρίς προφύλαξη».

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS και είχαν προσαχθεί κατά την εξόρμηση που έκανε η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας.





24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου