Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Διάσημοι που έφυγαν έξαλλοι στη μέση συνέντευξής τους

Διάσημοι που έφυγαν έξαλλοι στη μέση συνέντευξής τους
Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου
Πριν από λίγες μέρες έγραψε το star.gr ότι η Megan Fox έφυγε έξαλλη από συνέντευξή της στο Ε. Entertainment γιατί ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν είναι τελικά έγκυος ή όχι. Δεν είναι όμως η μοναδική. Είναι και άλλοι οι διάσημοι του Hollywood που έχουν αφήσει στα κρύα του λουτρού τους δημοσιογράφους που τους έπαιρναν συνέντευξη.

Διάσημοι που έφυγαν έξαλλοι στη μέση συνέντευξής τουςΌπως ας πούμε η Paris Hilton. Τι ήταν να ακούσει το όνομα της Kim Kardashian, της ανέβηκε η πίεση της κοπέλας. Όταν δε ο δημοσιογράφος επέμεινε λέγοντας ότι τα ποσοστά τηλεθέασης του δικού της reality έχουν καταποντιστεί, η Paris σηκώθηκε και έφυγε, λέγοντας ότι δεν θέλει να παίξει τίποτα από όλα αυτά στον αέρα.
Και ο Robert Pattinson όμως έφυγε άρον, άρον αν και ήταν κάπως πιο ευγενικός από την Paris. Μάλιστα τη συνέντευξη έπαιρνε ο Ryan Searcrest, ο παρουσιαστής του American Idol ο οποίος έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν τον είδε να σηκώνεται και να φεύγει. Αλλά κι αυτό τα ήθελε. Τι πήγε και τον ρώτησε για την Kristen Stewart; Με το που άκουσε το όνομά της η μάνατζερ του ηθοποιού τον πήρε και έφυγαν αμέσως.
Διάσημοι που έφυγαν έξαλλοι στη μέση συνέντευξής τουςΟ Russell Crowe πάλι είναι γνωστός για τον έκρυθμο χαρακτήρα του. Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης λοιπόν τα πήρε άγρια γιατί ο δημοσιογράφος υπονόησε ότι η προφορά του στον «Μονομάχο» δεν ήταν πολύ πειστική. Σηκώθηκε λοιπόν ο ηθοποιός, είπε μερικά… γαλλικά και πέταξε στα μούτρα του δημοσιογράφου και το τσιγάρο του!!!
Διάσημοι που έφυγαν έξαλλοι στη μέση συνέντευξής τουςΔιάσημοι που έφυγαν έξαλλοι στη μέση συνέντευξής τουςΝεύρα πολλά είχε κατά τη διάρκεια συνέντευξης και ο Bobby Brown. Αφορμή στάθηκε ένα ατυχές σχόλιο δημοσιογράφου για τη μητέρα του. Εκνευρίστηκε που λέτε ο τραγουδιστής, ο οποίος δεν ήταν και απόλυτα νηφάλιος, άρχισε να βρίζει τον δημοσιογράφο, να σπρώχνει την κάμερα και άλλα όμορφα. Μάταια η Whitney Houston προσπαθούσε να τον συγκρατήσει, ο Bobby ήταν έξαλλος και πέταξε τους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του κακήν κακώς.
Τέλος στη δεκαετία του ’90 και οι Bee Gees έφυγαν στη μέση συνέντευξής τους, αφού αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι από την ειρωνική συμπεριφορά του παρουσιαστή που σε κάθε ερώτησή του πέταγε κι ένα καρφάκι. Σηκώθηκαν λοιπόν και οι τρεις κι έφυγαν αφήνοντας τον παρουσιαστή να μην ξέρει τι να κάνει. 
Διάσημοι που έφυγαν έξαλλοι στη μέση συνέντευξής τους

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου