Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αποδεικνύονται δραματικά πολλά τα κρούσματα ιερόδουλων με AIDS στην Αθήνα όσο περνούν οι μέρες!


Την ίδια στιγμή που οι έλεγχοι στις «ροζ» πιάτσες του αγοραίου έρωτα συνεχίζονται, ο τρόμος έχει φωλιάσει σε εκατοντάδες οικογένειες.


Κι αυτό γιατί αρκετοί από εκείνους που συνευρέθηκαν με τις ιερόδουλες οι οποίες βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV, είναι παντρεμένοι, άνθρωποι δηλαδή με παιδιά σύζυγο και "υπόληψη"! 

Ενδεικτικό της ζοφερής κατάστασης που επικρατεί είναι τα γεμάτα απελπισία τηλεφωνήματα στα γραφεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) τα οποία έχουν ξεπεράσει τα 3000! Αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω όσο έρχονται στο φως και νέα κρούσματα θετικά στον ιό του AIDS. 
Χθες, άλλα πέντε τέτοια κρούσματα ήρθαν να επιβεβαιώσουν το φόβο ότι θα αυξηθούν με  τρομακτική πρόοδο οι γυναίκες που σκορπούσαν την ηδονή «αγκαλιά» με το θάνατο. Δύο μέρες μετά, η μια έγινε τρεις, οι τρεις πέντε, ενώ όσο συνεχίζονται οι έλεγχοι του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο αριθμός αυξάνεται.  Από τις 34 προσαγωγές, οι 17 βρέθηκαν θετικές στον ιό.
Δυστυχώς το τραγικότερο όλων είναι η έλλειψη παιδείας αναφορικά με τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Θεωρείται δηλαδή επιεικώς τραγικό το γεγονός ότι οι ερωτικές συνευρέσεις γίνονταν χωρίς καμία προφύλαξη!
Από την άλλη είναι υποκριτική η στάση της πολιτείας που ξαφνικά ανακάλυψε ότι στο κέντρο της Αθήνας λειτουργούν παράνομοι οίκοι ανοχής… Συνολικά, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία  λειτουργούν 315 οίκοι ανοχής παράνομα.
Επιχειρώντας μια  αναδρομή στο προηγούμενο έτος, ο δήμος αναφέρει ότι κατά το 2011 οι υπηρεσίες σε συνεργασία με την αστυνομία  εξέδωσαν αποφάσεις για τη σφράγιση 87 οικημάτων.
Αρχικώς σφραγίστηκαν 82, αλλά στην πορεία χάθηκε ο λογαριασμός. Οι διαδικασίες επανασφράγισης των παράνομων έφτασαν τις 196!
Το θέμα φαίνεται ότι λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, καθώς ο Υπουργός Υγείας, κ. Α. Λοβέρδος, έφτασε να ζητήσει τη ποινικοποίηση όσων κατέφυγαν στον πληρωμένο έρωτα, χωρίς να λάβουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου