Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Οι ένοχες ενδείξεις πως μπορεί να "στα φοράει"

Αν τρως το κέρατο, καλό είναι να το μάθεις!

Ψύλλοι στ' αυτιά σου μπήκανε! Μήπως ο αγαπημένος σου σε απατά; Ε, δεν θα πιαστούμε από τις ξανθιές τρίχες που βρήκες στο πέτο του...

Υπάρχουν σύγχρονα σημάδια του άπιστου άντρα και οφείλεις να τα αναγνωρίσεις. Όχι, ότι μιλάμε για σίγουρη απιστία αλλά στάνταρ το μάτι παίζει!

1. Που να πήγε το φικι φικι που να χάθηκε;
Το καλό το πλαικάρι που βρήκε άλλο μονοπάτι και χαίρεται το ξένο το γλυκό, δύσκολα θα έρθει με μεγάλη συχνότητα να φάει τα φασολάκια που του προσφέρεις. Εκτός αυτού, αν στις λίγες φορές που το κάνετε, δεις νέες στάσεις και τερτίπια, αναρωτήσου: που τα έμαθε;
Αλλά ας μην τον αδικούμε γιατί μπορεί να έκανε κρυφή εξάσκηση σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου και απλά να έχει στρέψει εκεί το ενδιαφέρον του και να έμαθε εκεί τα άλλα κόλπα.
2. Το κινητό ντριν ντριν:
Σε έναν τέλειο κόσμο και σε μια ακόμα πιο τέλεια σχέση, δεν θα ανησυχούσες ούτε λίγο για το ποιός τον καλεί, ποιός του στέλνει μήνυμα και γιατί εκείνος αποφασίζει να μιλήσει στο μπαλκόνι για να μην μπορείς να κρυφακούσεις. Η αλήθεια είναι πως ο σωστός ο άπιστος έχει κινητό αθώο σαν λευκό ποινικό μητρώο. Ψαξε στα άπλυτα για το άλλο το κρυφό κινητό ή αν πρέπει να ξεκατινιαστείς, τσέκαρε το λογαριασμό του στο facebook.
3. Δεν του φτάνουν τα λεφτά:
Στην σημερινή εποχή που ένας άντρας δεν μπορεί να συντηρήσει μία αγαπημένη, καταλαβαίνεις πως μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα δύσκολο να συντηρεί και μια εξωσχεσιακή σύντροφο. Για ένα καφέ να θέλει να την πάει ή για μια βόλτα στο βουνό, πρέπει να κάψει και βενζίνη και χρήμα. Οπότε, για κάποιο μαγικό λόγο και χωρίς να μπορεί να το εξηγήσει, ποτέ δεν του φτάνουν τα λεφτά. Για να μην τον κατηγορούμε, αν ξεμένει διαρκώς από λεφτά, υπάρχει και το σενάριο να έχει κάποιο κρυφό πάθος (βλέπε καζίνο, φρουτάκια, στοίχημα) αλλά καλύτερα να τα βάλεις με την παράνομη σχέση παρά με τον Ρήγα και τον Βαλέ.
4. Χαμένος στο σύμπαν:
Κάθε σχέση έχει τα πάνω και τα κάτω της. Βέβαια, όταν καταλαβαίνεις πως ο καλός σου από εκεί που ήταν κολλημένος- βδέλλα πάνω σου, έχει απομακρυνθεί και σας χωρίζουν χιλιόμετρα συναισθηματικής απόστασης, ψάξε το κενό σε ένα τρίτο πρόσωπο. Προφανώς το να τον ρωτάς διαρκώς ''με απατάς; δεν μ' αγαπάς πια'' δεν είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να παραδεχτεί τις κουτσουκέλες του.

5. Κάνει τα μαγικά του και τύφλα να έχει ο Χουντίνι:
Τη μια χάνεται, την άλλη ταξιδεύει, την τρίτη δεν προλαβαίνει να τα πείτε λόγω δουλειάς. Αναρωτήσου: γιατί μια εμφανίζεται και μια εξαφανίζεται; Είναι ο Χουντίνι ή απλά έχει κι άλλη σχέση;

6. Οι φίλοι του δείχνουν μουδιασμένοι:
Οι φίλοι του σίγουρα θα μείνουν στο πλευρό του και θα κρατήσουν το μυστικό μιας απιστίας του κολλητού τους. Αυτό σημαίνει πως ο λεγάμενος μπορεί να έχει γνωρίσει την άλλη στην παρέα (αληθινή ιστορία) και απλά εσύ να είσαι η επίσημη. Ε, κάποιος από όλους, μόλις σε δει θα σκεφτεί ''αχ την κακομοίρα'' και αυτό το βλέμμα σίγουρα μπορείς να το διαβάσεις.
7. Τον πιάνεις να λέει ψέματα για διάφορα:
Ο καλός ο άπιστος (αυτός που δεν θέλει να χαλάσει τη σχέση απλά βρίσκει λογικό να σε απατά κρυφά) ξέρει να λέει και καλά ψέματα. Φυσικά, επειδή το ένα ψέμα φέρνει το άλλο, κάπου θα βρεις το λάθος στην ψεύτικη ιστορία του. Μάζευε, μάζευε ψεματάκια, κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί το έργο που παίζεται πίσω από την πλάτη σου.

8Το έχεις ξαναδεί το έργο με τον ίδιο άντρα:
Αν του έχεις συγχωρέσει ήδη μια απιστία, είναι εύκολο να αναγνωρίσεις τα σημάδια μιας επόμενης, αφού και υποψιασμένη θα είσαι (μια φορά άπιστος, πάντα άπιστος) και ξέρεις και τον τρόπο που λειτουργεί. Δεν λέμε να τον δικάσεις για πάντα για ένα στιγμιαίο λάθος, αλλά μην νομίζεις πως έμαθε το μάθημά του την πρώτη φορά.
9. Στο λέει το ένστικτό σου:
Μην αγνοείς την έκτη αίσθηση που διαθέτεις. Πολλές φορές το άσχημο προαίσθημα πως κάτι πάει στραβά, το έχουμε κι αν μην υπάρχει καμία ένδειξη.


Από την Κατερίνα Πατούλια
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου