Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η Μόνικα live στην Αθήνα για 2 εμφανίσεις


Η Μόνικα live μόνο για δυο εμφανίσεις στην Αθήνα
H Μόνικα υποδέχεται τη νέα χρονιά με δύο συναυλίες στην Αθήνα, τις πρώτες της για το 2011, μερικούς μήνες μετά την τελευταία της εμφάνιση επί αθηναϊκού εδάφους στο sold out Ark Festival. Την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, η Μόνικα δίνει live ραντεβού στο Fuzz Club.
Επί σκηνής, η Μόνικα θα ερμηνεύσει στο πιάνο και στην κιθάρα τα κομμάτια από το τελευταίο της άλμπουμ «Exit», τις επιτυχίες μέσα από το ντεμπούτο της «Avatar» και μια επιλογή από ξένες και ελληνικές...
διασκευές αγαπημένων της κομματιών.
To 2010 είδε την επιστροφή της Μόνικα στη δισκογραφία με το δεύτερο άλμπουμ της «Exit», που κέρδισε τις εντυπώσεις και το 2011 αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αγαπηθεί το «Exit» και στη ζωντανή του ενσάρκωση, όπως συνέβη και με τα τραγούδια του «Avatar». Με πινελιές όπως η άρια στη μέση του «Not Enough», το μπουζούκι στο ήδη αγαπημένο από το κοινό «Yes I Do» και το σπαρακτικό σόλο του «Our Love Or How We Lost It», το «Exit» έρχεται να σταθεί επάξια δίπλα σε highlights όπως το «Over The Hill», το «Babe» και το «Bloody Sth» με τα οποία συστήθηκε και ξεχώρισε πριν 2 χρόνια η Μόνικα.
Η προπώληση έχει ξεκινήσει ήδη σε Metropolis, Public, Ianos και Ticketservices.gr. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ στην είσοδο του Fuzz τις βραδιές των συναυλιών θα διατίθενται και φοιτητικά στην τιμή των 12 Ευρώ.
Σημειώνουμε ότι αυτό το εξαιρετικό video για το «Yes I Do» είναι φτιαγμένο από κάποιο fan της Μόνικα, χρησιμοποιώντας σκηνές από την ταινία «(500) Days Of Summer».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου