Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Είναι αλήθεια ότι…

  Αν ακολουθήσετε πιστά τις τέσσερις παρακάτω συμβουλές για την υπόλοιπη ζωή σας, μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχετε. Μη τις κρατήσετε μόνο για εσάς, μοιραστείτε τις..

    1. Αν ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα ποτήρι χλιαρό νερό στο οποίο θα στύβετε ένα λεμόνι, ο οργανισμός σας αποτοξινώνεται και, σε περίπτωση που κάνετε δίαιτα, ο μεταβολισμός αποκτά ακόμη έναν σύμμαχο.

     2. Οι ασκήσεις που εστιάζουν στα πόδια βοηθούν ολόκληρο το σώμα να κάνει καύσεις.Αν κάνετε ποδήλατο, ελλειπτικό μηχάνημα ή step, δίνετε το τέλειο boost στην καρδιά και το μεταβολισμό σας. 

     3. Το stress έχει επιπτώσεις τόσο στη διάθεσή μας όσο και στο δέρμα μας. Μία ζωή γεμάτη τοξικές σκέψεις και συναισθήματα είναι λογικό να διοχετεύεται και στο δέρμα μας. Μία φορά το μήνα κάντε ένα επαγγελματικό καθαρισμό, ή ένα home made scrub προσώπου. 

     4. Κάντε πολλές και διαφορετικές ασκήσεις. Η ποικιλία βοηθάει στην καλύτερη καύση, αλλά και τη διάθεσή σας να παραμένει ζωντανή. Αν κάνετε καθημερινά τις ίδιες ασκήσεις, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να βαρεθείτε και να παραμελήσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου