Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

10 τρόποι για να εκδικηθείτε αυτόν/ήν που σας πλήγωσε


revenge
1. Φτιάξτε ένα προφίλ στο facebook με μια τυχαία κεντρική φωτογραφία του υποψηφίου θύματος και μετά κάντε add όλους τους φίλους του.

2. Βάλτε στις προτιμήσεις του αν είναι...

άντρας ότι ενδιαφέρετε για άντρα κι αν είναι γυναίκα κάτι εξίσου ντροπιαστικό,ώστε το υποψήφιο θύμα να αρχίσει να έχει και το αντίστοιχο κόσμο που να τον/την κάνει add στο facebook.

3. Καλέστε ραδιοταξί για να τον/την πάρει από το σπίτι περίεργες ώρες όπως για παράδειγμα πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά το βράδυ,τις ώρες δηλαδή που το υποψήφιο θύμα βρίσκεται πιθανότατα στο σπίτι.(δεν πρέπει να εμφανιστεί το τηλέφωνό σας στην κλήση για το ραδιοταξί)

4. Τις ώρες που γνωρίζετε ότι το υποψήφιο θύμα βρίσκεται στο σπίτι,κάντε παραγγελίες από κοντινά του/της μαγαζιά που κάνουν delivery και παραγγείλετε ό,τι πιο απίθανο υπάρχει στον κατάλογο,ώστε το μαγαζί να κάνει ιδιαίτερο κόπο να φτιάξει το μενού της προτίμησής σας έτσι για να μην δεχτεί επιστροφή του πακέτου.

5. Γραφτείτε σε όλα τα newsletter που υπάρχουν με το email του υποψηφίου θύματος,ώστε να δέχεται όλη την ώρα ενοχλητική αλληλογραφία.

6. Επικοινωνήστε με τους τοπικούς μάρτυρες του Ιεχωβά και ενημερώστε τους ότι το υποψήφιο θύμα ενδιαφέρεται πολύ για την θρησκεία τους και πείστε τους ότι το να τον 
προσηλυτίσουν είναι απλά θέμα μερικών επισκέψεων στο σπίτι του.

7. Αν έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνό του,είτε σταθερό είτε κινητό, αλλάξτε τους κωδικούς και στην συνέχεια προσθέστε υπηρεσίες που κοστίζουν αρκετά(όπως για παράδειγμα ίντερνετ για κινητό).

8. Αναφέρετε στην αστυνομία ότι το αυτοκίνητο του υποψήφιου θύματος είναι κλεμμένο ώστε την επόμενη φορά που θα τον δει ένας αστυνομικός να οδηγεί,θα τον σταματήσει.

9. Αν έχετε πρόσβαση στον αυτόματο τηλεφωνητή του υποψηφίου θύματος,αλλάξτε τον τηλεφωνητή με κάτι ακατάλληλο,όπως για παράδειγμα αυτόματο τηλεφωνητή με φωνή και λόγια από ροζ τηλέφωνα.

10. Βγάλτε όλα τα άπλυτα του/της στην φόρα (φωτογραφίες,ποινικό μητρώο,κ.τ.λ.) στους γονείς του υποψηφίου θύματος ή άλλους συγγενείς αν μπορείτε να βρείτε την διεύθυνσή τους ή το email τους.


via

2 σχόλια:

  1. βρες με ποια σε κερατώνει και στείλε μύνημα στους γονείς της εξηγώντας τους πως ακριβώς σου φέρθηκε καθώς και τι κακές συνήθειες έχει και μετά απολαμβάνεις το θέαμα...να σαι μακριά βέβαια γιατί και χωρις αποδείξεις εσένα θα σκεφτεί...αλλά αξίζει...τόσα πέρασες ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θα κανω το αλλο...θα τον ξεφτηλισω δημοσιος και θα τον προσθετα σε γκεϊ λιστ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή