Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Αν οι browsers ήταν γυναίκες


Μια σύγκριση ανάμεσα σε γυναίκες και browsers. Το ποιος είναι πιο κατάλληλος για εσάς είναι δική σας απόφαση, διαβάστε και πείτε μας.
1. Opera
Λεπτή, sexy και ζόρικη, θα είναι ότι πρέπει για σένα αν ψάχνεις για τέτοιες γυναίκες. Είναι πολύ καλή στο κρεβάτι και θα απολαύσεις τις επιδόσεις της. Δεν θα σε αφήσει μέσα της όμως, οπότε η πλήρης ικανοποίηση δεν είναι εγγυημένη.
2. Firefox
Αν συναντήσεις την Firefox, είναι όλα όσα θα...
μπορούσες να φανταστείς. Σου θυμίζει τόσα πολλά. Ακόμα και αν σε τρελαίνει, οι άντρες δυσκολεύονται να την παρατήσουν. Όχι τόσο για την ίδια,  αλλα περισσότερο για αυτά που παίρνει απο τον μεγάλο αριθμό θαυμαστών της. Όλα αυτά τα gadgets που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις, ενώ βγαίνεις ραντεβού με την firefox, θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη.
3.  Chrome
Πολύ κοκαλιάρα αλλα πολύ cool και φιλική. Παρόλα αυτά δεν είναι έμπειρη στο κρεβάτι και έχει πολύ λίγα να προσφέρει. Ξέχνα το Kama Sutra, η ιεραποστολική στάση είναι το μόνο που θα πρέπει να περιμένεις.
4. Internet Explorer
Για τους περισσότερους άντρες, αυτή είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία πήγαν. Είναι πολύ εύκολη αλλα μπορείς πολύ εύκολα να πάθεις μόλυνση.
5. Safari
Είναι πολύ καυτή. Νίωθεις πολύ cool με το να είσαι μαζί της. Αλλα υπάρχει κάτι που μπορεί να σε εκνευρίσει – φέρνει μαζί της τους iΦίλους της χωρίς να σε ρωτήσει, όταν την καλέσεις σπίτι σου.
Αποφασίσατε;)

2 σχόλια: