Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Λεκτική βία: Οι πραγματικές πληγές σε 14 φωτογραφίες που σοκάρουν

Τι θα συνέβαινε αν η λεκτική βία άφηνε τα ίδια σημάδια με την σωματική; Ο φωτογράφος Richard Johnson υπογραμμίζει πως ίσως έτσι να αποκτούσε μεγαλύτερη σοβαρότητα και προσπαθεί να το αποδείξει μέσα από το φωτογραφικό του project.
O Johnson απεικονίζει την λεκτική βία πάνω στα πρόσωπα παιδιών και ενηλίκων και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.
O ίδιος θεωρεί πως η λεκτική βία είναι ένα τεράστιο φαινόμενο στην κοινωνία μας. Η κακοποίηση δεν είναι μόνο φυσική, αλλά μπορεί να είναι και λεκτική και μάλιστα στην περίπτωση αυτή μπορεί να γίνει ακόμα πιο βίαιη. 

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες: 

ΗΛΙΘΙΑ
ΧΑΖΗ
ΦΡΙΚΙΟ
ΦΥΤΟ
ΧΟΝΤΡΗ
ΑΣΧΗΜΟΣ
ΜΑΥΡΟΣ
ΓΚΕΙ
ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ
ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ
ΑΧΡΗΣΤΗ
ΔΕΙΛΟΣ

via

2 σχόλια:

  1. Σε κανέναν Μαλάκα δεν θα αφήσω να κακοποιεί το παιδί μου στο σχολείο η οπουδήποτε αλλού, κανένας Μαλάκας δεν είναι άξιος να βασανίζει το παιδί μου και να το δημιουργεί μόνιμα τραύματα ή να το θέτει στο κίνδυνο της αυτοκτονίας όπως έχει συμβεί σε πολλά παιδάκια τα οποία βίωναν την κακοποίηση από άλλα μπάσταρδα...Γονείς να είστε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ προσεχτικοί στο θέμα αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνεις δεν ενδιαφέρεται όμως για τους θύτες! Αυτοί χρειάζονται βοήθεια για να καταλάβουν το λάθος τους!Ειδικά τα παιδιά θύτες είμαι σίγουρη πως ητε ζουν σε ενα πολύ άσχημο βίαιοοικογενειακό περιβάλλον η σε ενα περιβάλλον που τους κακοεμαθαν και δεν τους έδωσαν αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή