Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

7 λόγοι γιατί είναι καλύτερα τα τριγωνικά κομμένα τοστ

Επιτέλους μια επιστημονική απόδειξη για αυτό που ξέραμε χρόνια
Χρόνια τώρα με θεωρούσαν παράξενη που μου άρεσε να κόβω τα τοστ μου στη μέση σε ωραία συμμετρικά τριγωνάκια, με κοιτούσαν στραβά, με έλεγαν κομπλεξική και κολλημένη επειδή επέμενα πως είναι πιο ωραία τα τοστ όταν τα κόβεις έτσι ή απλά γελούσαν με την αυτόματη κίνηση μου να βρω μαχαίρι. Ήρθε επιτέλους η δικαίωση, μια επιστημονική απόδειξη που αναλύει γιατί είναι σαφώς πιο απολαυστικά τα τοστ με αυτό τον τρόπο. Δείτε συγκεντρωμένες όλες οι εξηγήσεις που βαριόμουν να δώσω τόσο καιρό σε 7 εξαιρετικά σοβαροφανή Gif από τον συμπάσχοντα Νathan W. Pyle και μετά τρέξτε στην κουζίνα να φτιάξετε ένα τοστάκι – γιατί μας άνοιξε η όρεξη – κομμένο διαγώνια φυσικά!
 
 

1. Το τριγωνικό τοστ έχει το ιδανικό σχήμα για βούτηγμα σε παντός είδους ροφήματα και σούπες


2. Το τριγωνικό κόψιμο παρέχει στήριξη τις ώρες που το σάντουιτς βρίσκεται σε όρθια θέση (πχ σε τάπερ)

3. H υποτείνουσα ως μεγαλύτερη πλευρά παρέχει και μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής στόματος-σάντουιτς

4. H μεγαλύτερη τομή αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης «γέφυρας» λιωμένου τυριού

5. H τριγωνική μορφή δημιουργεί εμφανή ζώνη πιασίματος του τοστ

6. Οι οξείες γωνίες αποτελούν 4 τέλειες πιθανές πρώτες μπουκιές

7. H αρχική κατανάλωση των γωνιών δημιουργεί 2 τέλειες μπουκιές χωρίς κόρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου