Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Μ.Βρετανία: Πέθανε ο 19χρονος καρκινοπαθής που συγκέντρωσε 3,7 εκατ. ευρώ στον αγώνα κατά του καρκίνου

Βρετανία: Πέθανε ο 19χρονος καρκινοπαθής που συγκέντρωσε 3,7 εκατ. ευρώ στον αγώνα κατά του καρκίνουΈφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης ο 19χρονος Στίβεν Σάτον, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αποτέλεσε το πρόσωπο του αγώνα κατά του καρκίνου καθώς μολονότι είχε διαγνωστεί με μη χειρουργήσιμο καρκίνο του εντέρου πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να ξεκινήσει μια καμπάνια για να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το Ίδρυμα Εφηβικού Καρκίνου.
Ο αρχικός του στόχος μάλιστα σε μια λίστα με 46 πράγματα που ήθελε να κάνει πριν πεθάνει ήταν να συγκεντρώσει 12.000 ευρώ αλλά τελικά μέχρι και σήμερα κατάφερε να μαζέψει 3,7 εκατ. ευρώ καθώς η ιστορία του συγκίνησε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Την ίδια ώρα 35.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει το αίτημα για την ανακήρυξη σε ιππότη του 19χρονου Στίβεν.
Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Facebook η μητέρα του γράφοντας: «Η καρδιά μου είναι γεμάτη με υπερηφάνεια αλλά και πόνο για τον γενναίο, ανιδιοτελή γιο μου που πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του τα ξημερώματα σήμερα. Το να συνεχίσετε να στηρίζετε και να αγαπάτε την προσπάθεια του Στίβεν θα βοηθήσει πολύ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή όπως βοήθησε τον Στίβεν στο ταξίδι του. Όλοι ξέρουμε ότι δεν θα ξεχαστεί, το πνεύμα του θα συνεχίσει να ζει σε όλα αυτά που πέτυχε και μοιράστηκε με τόσους πολλούς. Με αγάπη η μητέρα του».
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/el_GR/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Δημοσίευση by Stephen's story.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου