Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Κλεμμένα όνειρα: Αυτό θα είναι το δραματικό φινάλε!

Αναμφισβήτητα το κυρίαρχο πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση είναι ο Δημήτρης Μαλτέζος. Πάνω σ' αυτό τον άνθρωπο και στη συμπεριφορά του έχει «χτιστεί» όλη η ιστορία. Ο Δημήτρης Μαλτέζος είναι αυτός πάνω στον οποίο διαμορφώθηκε η ζωή όλης της οικογένειας. Κάθε πρόσωπο έχει άμεση σχέση με τον Δημήτρη Μαλτέζο. Το ερώτημα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΣΙΡΙΑΛ είναι  αν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Στηβ Μαυρίδη θα ξεκαθαριστεί άμεσα και όπως θα δούμε πρόκειται για δύο ξεχωριστά πρόσωπα.
Ο Στηβ Μαυρίδης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας όλα τα σκοτεινά σχέδια του Μαλτέζου. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα άλλαξαν και ο Στηβ Μαυρίδης στάθηκε το μοιραίο πρόσωπο. Χωρίς ίσως να το ξέρει ή να το θέλει, βοήθησε στο να αποκαλυφθούν όλα γύρω από τον Μαλτέζο. Η συνέχεια για τον Στηβ Μαυρίδη είναι ζοφερή, αφού θα δούμε ότι ο Μαλτέζος δεν δείχνει κανένα έλεος και τον βγάζει από τη μέση. Σε μια καθοριστική τους συνάντηση, ο Μαλτέζος αποφασίζει να τον σκοτώσει και αργότερα θα περιμένει να τον συλλάβουν... Την ίδια στιγμή ένα νέο απρόοπτο περιστατικό που οι σεναριογράφοι κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό θα ενώσει και πάλι Άρη (Ορφέας Παπαδόπουλος) και Σταύρο (Κωνσταντίνος Λάγκος).
Η Έλεν συναντά το γιο της
Λίγο μετά τον θάνατό του Μαυρίδη η είδηση ότι ο Μαλτέζος είναι ζωντανός πέφτει σαν βόμβα στην Αλεξάνδρα, την Βίκυ, τον Σταύρο και τον Άρη. Καλούν οικογενειακό συμβούλιο προκειμένου να δουν πως θα αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό. Η Βίκυ πρώτη μαθαίνει πως είναι στην Ελλάδα με στόχο να τους καταστρέψει ολοκληρωτικά. Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση του Δημήτρη θα παίξει και η Τάνια, η οποία μετά το χαμό του Μακρή ορκίζεται πως θα τον πιάσει και πως θα πληρώσει. Δεν θα αργήσει επίσης η στιγμή που η Έλεν θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον γιο της. Η συγκεκριμένη σκηνή θα είναι από τα πιο συγκινητικά και ταυτόχρονα σκληρά στιγμιότυπα. Και έτσι θα μπούμε στην τελική ευθεία για το φετινό φινάλε, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μέλος της οικογένειας θα έχει αναπάντεχα τραγικό τέλος.
To τέλος του Μαλτέζου
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες του περιοδικού ο σεναριογράφος, βάζει ένα τέλος στον Μαλτέζο με τον πιο σοκαριστικό τρόπο. Ο Μαλτέζο δολοφονείται και μάλιστα από τον γιο του Άρη. Το μίσος που υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο άντρες κορυφώνεται. Ο Άρης οργάνωσε όλο το σχέδιο δολοφονίας του πατέρα του. Φτάνει στην τρέλα. Το μυαλό του θολώνει και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του αρπάζει ένα όπλο, εισβάλλει μέσα και δολοφονεί τον Δημήτρη Μαλτέζο. Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε και το τέλος του τρίτου κύκλου. Υπάρχει ανοιχτό βέβαια το ενδεχόμενο αλλαγής της τελευταίας στιγμής από τον σεναριογράφο, ο οποίος πάντα κάνει την ανατροπή. Στο σενάριο όμως που έχει γραφτεί μέχρι και σήμερα αυτό είναι το φινάλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου