Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Τα αποτελέσματα των exit polls για τους επικρατέστερους υποψηφίους σε περιφέρεια Αττικής, δήμο Αθηναίων και Πειραιά



  



Οι κάλπες έκλεισαν και οι κάρτες που βλέπετε από πάνω είναι τα exit poll για την περιφέρεια Αττικής, τον δήμο Αθηναίων και το δήμο Πειραιά. 

Η εικόνα για την ετυμηγορία της κάλπης και τα ζευγάρια των υποψηφίων που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο, την επόμενη Κυριακή, θα γίνει γνωστή γύρω στις 10 το βράδυ. 

Οπως φαίνεται οι εκτιμήσειςμε βάση τα ευρήματα των exit polls κινούνται σε διαφορετικό κλίμα από εκείνο που έδιναν οι περισσότερες δημοσκοπήσεις κατά την προεκλογική περίοδο.

Τα κομματικά επιτελεία, τα οποία, όπως φαίνεται από τις ανεπίσημες αντιδράσεις τους, έχουν εικόνα των δεδομένων που προκύπτουν, προετοιμάζονται για τη μάχη των εντυπώσεων που θα δοθεί ενόψει της επόμενης Κυριακής με τον δεύτερο γύρο σε Δήμους και Περιφέρειες και την κρισιμότατη αναμέτρηση για τις ευρωεκλογές.

Η συνολική, πάντως, εικόνα για τις τάσεις του εκλογικού σώματος σε πανελλαδική κλίμακα, δεν θα αποκρυσταλλωθεί προτού να αρχίσει η ροή των αποτελεσμάτων από όλη τη χώρα, καθώς ορισμένοι αναλυτές υποστηρίζουν ότι η συμπεριφορά των ψηφοφόρων της Αττικής δεν είναι βέβαιο ότι αποτελεί γενικότερο βαρόμετρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου