Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Σβήνει η φλόγα της σχέσης μετά τον έναν χρόνο σχέσης;

Η ερωτική φλόγα ανάμεσα στο ζευγάρι χάνεται μετά από ένα χρόνο σχέσης υποστηρίζει νέα βρετανική έρευνα που βασίστηκε σε δημοσκόπηση 2000 ενηλίκων.
Σβήνει η φλόγα της σχέσης μετά τον έναν χρόνο σχέσης;

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι κατά την διάρκεια των πρώτων 12 μηνών – της περιόδου του μέλιτος δηλαδή – το 15% των ζευγαριών κάνουν σεξ κάθε μέρα.

Συγκριτικά τα ζευγάρια που είναι περισσότερο χρόνο μαζί το πράττουν σε ποσοστό μόλις 5%.

Το 53% των ζευγαριών που είναι μαζί για πέντε χρόνια κάνουν σεξ λίγες φορές την εβδομάδα σύμφωνα με το vita.Η κρίσιμη καμπή φαίνεται πάντως ότι είναι στην τετραετία όπου το 43% των ζευγαριών συνευρίσκονται μόνο λίγες φορές τον μήνα. Όσο για τα ζευγάρια που ξεπερνούν την δεκαπενταετία, το 15% αυτών κάνουν σεξ λίγες φορές τον χρόνο.

 Οι συμμετέχοντες πάντως έχουν επίγνωση της φτωχής σεξουαλικής τους ζωής, με το 76% αυτών να παραδέχονται ότι θα μπορούσαν να προσπαθήσουν περισσότερο. Όσο για τις λύσεις που σκέφτονται το 33% απάντησαν ότι θα μπορούσαν να αναζητήσουν προϊόντα με λιπαντική δράση για την αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας, 24% πιστεύουν ότι το πιο ερωτικό ντύσιμο αλλά και οι ερωτικές ταινίες θα βοηθούσαν, ενώ ένα απογοητευτικό 17% απάντησαν ότι αρκεί το σβήσιμο των φώτων!


via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου