Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

Ποια θα σας απατήσει; Η ξανθιά ή η μελαχρινή;

Ποτέ καμία γυναίκα δεν δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη από το χρώμα των μαλλιών της. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο θέλει συνέχεια να το διορθώνει, κάνοντας αλλαγές, μικρές ή μεγάλες.
Ποια θα σας απατήσει; Η ξανθιά ή η μελαχρινή;
Ωστόσο, πολλές γυναίκες θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν τις απόψεις για το χρώμα των μαλλιών τους, αφού βρέθηκε ότι αυτό αποτελεί ένδειξη απιστίας.

Εξάλλου, δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι οι περισσότερες γυναίκες σύμβολα του σ3ξ ήταν ξανθιές, όπως η Μέριλιν Μονρό, η Αννίτα Έκμπεργκ, η Φάρα Φόσετ και πολλές άλλες.

Μεγάλη διαδικτυακή έρευνα που έγινε έδειξε ποιες γυναίκες δυσκολεύονται να μείνουν πιστές στο σύντροφό τους.


Μελετώντας τις απαντήσεις των γυναικών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση της ιστοσελίδας CheaterVille, αποκαλύφθηκε πως οι ξανθιές κατείχαν την πρωτοκαθεδρία στην απιστία, σε σχέση με τις μελαχρινές και τις κοκκινομάλλες.
Μάλιστα οι ξανθιές δεν περιορίζονταν μόνο σε φλερτ, αλλά προχωρούσαν και σε εpωτικές περιπτύξεις. Ενδεικτικό ήταν ότι το 42% των ένοχων γυναικών είχε ξανθά μαλλιά, ενώ ακολουθούσαν οι κοκκινομάλλες, σε ποσοστό 23%, και την τελευταία θέση είχαν οι καστανές και οι μελαχρινές.
Το χρώμα των μαλλιών και των ανδρών μαρτυρά το κατά πόσο είναι επιρρεπείς ή όχι στην απιστία.
Ενδεικτικά, ένα ποσοστό, που άγγιζε το 60% εκείνων που απάτησαν τη σύντροφό τους, ήταν καστανοί ή μελαχρινοί, το 25% ήταν ανοιχτόχρωμοι ή ξανθοί και το 15% κοκκινομάλληδες.
Φταίνε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Νεότερες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες που χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι περισσότερο επιρρεπείς στην απιστία.
Ο λόγος είναι ότι μπορούν να έρθουν πιο γρήγορα και πιο εύκολα σε επαφή με τις παλιές τους αγάπες. Το γεγονός αυτό και μόνο μπορεί να τινάξει στον αέρα μια σχέση.

E-Radio.gr Daily 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου