Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Ο νεαρός που ΑΓΟΡΑΣΕ AUDI R8 από έσοδά του από το You Tube!(PHOTOS)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τον νεαρό ο οποίος ΑΓΟΡΑΣΕ AUDI R8 από έσοδά του από το You Tube!(PHOTOS)
Ο 23χρονος Paul Wallace από ην Αγγλία, κατάφερε να αγοράσει αλλά και συντηρεί ένα Audi R8 από έσοδά του από το You Tube.
Ο νεαρός, έχοντας αγάπη για τα γρήγορα αυτοκίνητα ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί με το κινητό του διάφορα γεγονότα που διαδραματίζονταν στους δρόμους με ακριβά αυτοκίνητα. Από κάποιον με Lamborghini που πείραζε την αστυνομία, μέχρι "χαζούς πλούσιους άντρες του Λονδίνου" όπως έχει ονομάσει ο ίδιος κάποιο βίντεό του.

Το κανάλι του έχει 685 βίντο με 11 από αυτά να έχουν εκατομμύρια views και άλλα 23 να έχουν 500.000 views, ενώ κάθε ημέρα αυτοί οι αριθμοί αυξάνονται.
Το αυτοκίνητο είναι μεταχειρισμένο μεν αλλά κόστισε 50.000 λίρες που είναι 60.680 ευρώ και έχει και πολλά έξοδα συντήρισης, όμως αυτό δεν απασχολεί καθόλου τον 23χρονο νεαρό.
Ο Paul βγάζει 1.800 με 2.100 ευρώ το μήνα από το You Tube, ενώ βοηθάει και εταιρέιες με αυτοκίνητα να εδραιωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει και δική του ιστοσελίδα με όνομα supercarscene.com.
Σπούδαζε διοίκηση επιχειρήσεων στο Winchester University, αλλά όταν ξεκίνησε να βγάζει χρήματα από το διαδίκτυο άφησε τις σπουδές του και αφοσιώθηκε στη δουλειά.
Απολαύστε τον στο Athens Magazine!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου