Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Στη Μύκονο χαλαρώνει η πιο πλούσια fashion blogger στον κόσμο!

H 28χρονη πάμπλουτη Ιταλίδα Κιάρα Φεράνι βρίσκεται στη Μύκονο όπου συνδυάζει δουλειά και διασκέδαση, ενώ διαφημίζει την Ελλάδα στους πάνω από 4 εκ. followers της.

Η Κιάρα Φεράνι είναι μόλις 28 ετών, έχει γεννηθεί στην Ιταλία και στα 18 ξεκίνησε σπουδές νομικής. Ωστόσο, στην πορεία αλλαξε γνώμη και πολύ καλά έκανε, αφού ακολουθώντας το χόμπι της για τη μόδα έχει φτάσει να κερδίζει 8 εκ. δολάρια τον χρόνο και είναι η πιο πλούσια fashion blogger στον κόσμο!
Το BLOG της ονομάζεται «The Blonde Salad» και το δημιούργησε ενώ ήταν ακόμα φοιτήτρια. Σήμερα, το blog της αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εμπορικό σήμα που πωλείται σε όλο τον κόσμο και της παρέχει εκατομμύρια κέρδη.

Η ζωή της είναι αξιοζήλευτη:

Γυρίζει τον κόσμο και φωτογραφίζεται στα πιο όμορφα μέρη, ενώ φοράει τα ρούχα και τα αξεσουάρ γνωστών εταιρειών με το αζημίωτο. Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες πληρώνουν χιλιάδες δολάρια για να εμφανιστούν σε ένα ποστ της.
Παράλληλα, έχει δημιουργήσει τη δική της συλλογή παπουτσιων που φέρουν το όνομά της.

Διακοπές στη Μύκονο

Αυτές τις ημέρες, η Φεράνι βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με την ομάδα της και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram, διαφημίζοντας την Ελλάδα στους πάνω από 4 εκατομμύρια followers της.
Κάθε της ποστ, έχει δεκάδες χιλιάδες like και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Ελλάδα, αλλά και τη Μύκονο μαζί με την ομάδα της, συνδυάζοντας εργασία και διακοπές.
Δείτε φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο instagram.






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου