Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ο λαός «τελείωσε» τα κανάλια της διαπλοκής και τους δημοσκόπους!

Τον Έλληνα μόνο να τον φοβούνται πρέπει...

Οι καναλάρχες της διαπλοκής, οι «δημοσιογράφοι» του τρόμου και του πανικού, οι δημοσκόποι... παροχής υπηρεσιών και οι πάσης φύσεως μνημονιακοί εκπρόσωποι των εγχώριων και ξένων συμφερόντων, εισέπραξαν κατάμουτρα το μεγαλύτερο «ΟΧΙ» που θα μπορούσαν ποτέ να αντιμετωπίσουν, από έναν λαό που ό,τι και να κάνουν ΔΕΝ τρομοκρατείται.

Το «γκρέμισμα» της... ανεξάρτητης ενημέρωσης ήρθε με τέτοιο τρόπο που πλέον ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει πως επήλθε το τέλος μιας εποχής. Μιας εποχής όπου οι καναλάρχες της διαπλοκής θεωρούσαν «κτήμα» τους τις κρατικές συχνότητες, όχι για να προσφέρουν αντικειμενική ενημέρωση, όπως επιτάσσει το δημοσιογραφικό λειτούργημα, αλλά για να κάνουν πλύση εγκεφάλου, πάντα με γνώμονα την εκπροσώπηση και προάσπιση των δικών τους και μόνο συμφερόντων.
Λαλίστατοι προπαγανδιστές, όλων των προηγούμενων 24ώρων, στην προσπάθειά τους να οδηγήσουν τον κόσμο να ψηφίσει «ΝΑΙ», έμειναν... άφωνοι από τα χαστούκια που τους έριξε ο λαός, με τη ψήφο του υπέρ του «ΟΧΙ». Ανόητοι και... αμετανόητοι, βιάστηκαν να μιλήσουν για... μη καθαρή εντολή, όταν οι δημοσκόποι έδιναν, λες και ήταν συνεννοημένοι (ή μήπως ήταν;), το «ΟΧΙ» να προηγείται στην εκτίμησή τους και μόνο με 4% διαφορά. Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα, τα κανάλια της διαπλοκής, υπηρετώντας και τις επιταγές του non paper της ΝΔ. δεν δημοσιοποιούσαν καν αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που έδειχναν οριακή διαφορά υπέρ του ΟΧΙ, επειδή οι ιδιοκτήτες τους πόνταραν κατά 100% στο ΝΑΙ των εθελόδουλων πολιτικών.
Αυτή η μάχη του ελληνικού λαού, άλλη μια μάχη των Ελλήνων απέναντι στους πολιτικούς του χθες και τα... πιόνια τους, κερδήθηκε με τρόπο πανηγυρικό.

Το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα και η τεράστια διαφορά υπέρ του «ΟΧΙ», επιτρέπει στους διαπλεκόμενους μιντιάρχες και τους... κομιστές τους να πάρουν μια μεγάλη απόφαση,ΑΝ θέλουν –έστω και στο και πέντε - να προσφέρουν μια πραγματική υπηρεσία στην πατρίδα μας.
Να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, ακριβώς με την ίδια διάρκεια, ένταση και με τα αντίστοιχα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα στις εφημερίδες τους, όπως ακριβώς έπρατταν εδώ και μια εβδομάδα με σκοπό και στόχο να τρομοκρατήσουν τους ψηφοφόρους ώστε να οδηγηθούν μαζικά στο «ναι».
Η Ελλάδα ζει στιγμές ιστορικές και πλέον, μετά τη λαϊκή εντολή υπέρ του «ΟΧΙ», η ελληνική κυβέρνηση που κατήγγειλε τα προηγούμενα 24ωρα την «καθεστωτικού επιπέδου» προπαγάνδα των καναλαρχών, οφείλει άμεσα να προχωρήσει στην εφαρμογή όσων έχει εξαγγείλει και να τους οδηγήσει - επιτέλους - στο να πληρώσουν όλα όσα οφείλουν και κυρίως να κηρύξει την έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών.


Read more: http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου