Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Βενέτης: Δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, άνεργους, πολύτεκνους και άπορους

Βενέτης: Δωρεάν ψωμί σε συνταξιούχους, άνεργους, πολύτεκνους και άπορουςΑπό σήμερα 3 Ιουλίου ο φούρνος Βενέτης, σε μια προσπάθεια να στηρίξει την ελληνική οικογένεια σε μια περίοδο δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, θα προσφέρει δωρεάν ψωμί στους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους πολύτεκνους και τους άπορους.

Ειδικότερα, σε όλα τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ  συνταξιούχοι, άποροι, άνεργοι και πολύτεκνοι ( οι δύο τελευταίες κατηγορίες με επίδειξη σχετικής ταυτότητας) θα μπορούν να προμηθευτούν ψωμί δωρεάν, από αύριο το πρωί και καθ’ όλο το διάστημα μέχρι να επαναλειτουργήσουν οι τράπεζες και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην αγορά και στις ελληνικές οικογένειες. 


Τα είδη ψωμιού που θα προσφερθούν  δωρεάν είναι η Φρατζόλα Πολυτελείας, το Χωριάτικο Χειροποίητο, η Φρατζόλα Πετρόμυλου και το Χωριάτικο με σουσάμι. Τα ψωμιά θα προσφέρονται όλη μέρα, μέχρι εξαντλήσεως ημερησίων αποθεμάτων.

Η ΒΕΝΕΤΗΣ προβαίνει σε αυτή τη δραστική κίνηση  με στόχο να ενισχύσει τις ευπαθείς και αδύναμες κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας να μη στερηθούν ένα προϊόν πρώτης ανάγκης για το ελληνικό τραπέζι όπως το ψωμί, τη δύσκολη αυτή στιγμή.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται, ότι στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που αναπτύσσει η εταιρεία, εδώ και 4 χρόνια τα καταστήματα ΒΕΝΕΤΗ, καθημερινά μετά τις 22.00, προσφέρουν δωρεάν τα προϊόντα ημέρας που έχουν περισσέψει, σε όσους έχουν ανάγκη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η πληρωμή της μισθοδοσίας του προσωπικού της Βενέτη, την περίοδο αυτή, θα γίνει μετρητοίς και όχι μέσω τραπεζικού συστήματος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου