Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τα 7 δεδομένα και το δυσοίωνο μέλλον για τη χώρα μας

Η είδηση είναι "καρατσεκαρισμένη" και έρχεται απευθείας από καθ' όλα αξιόπιστη πηγή στις Βρυξέλλες.

Δεδομένο πρώτο: Στο Eurogroup στις 9 Δεκεμβρίου η Ελλάδα δεν θα πάρει το πράσινο φως για την δόση.
Δεδομένο δεύτερο: Οι δανειστές μας είναι αποφασισμένοι να δώσουν ένα ηχηρό χαστούκι στην Ελλάδα και να συνεχίσουν με τις ίδιες εξευτελιστικές ταπεινώσεις να μεταχειρίζονται την χώρα μας.

Δεδομένο τρίτο: Οι Ευρωπαίοι θα επιχειρήσουν να "παγώσουν" την χρηματοδότηση του ελληνικού προγράμματος μέχρι τις ευρωεκλογές του Μαίου. Κοινώς θα πουν στην Ελλάδα "βγάλτα πέρα μόνη σου" καλώντας την να συντηρηθεί με τα χρήματα που έχει από τα έσοδα στον προϋπολογισμό της.
Δεδομένο τέταρτο: Η Γερμανία δεν φοβάται μήπως η Ελλάδα δεν μπορεί κάποια στιγμή- εξαιτίας αυτής της χρηματοδοτικής ασφυξίας- δεν μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη της. Έστω κι ένα τοκοχρεολύσιο αρνηθεί να αποπληρώσει, θα κινηθούν αυτομάτως οι διαδικασίες κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας!
Δεδομένο πέμπτο: Οι Ευρωπαίοι θα μεταθέσουν για το απώτερο μέλλον την περίπτωση ελάφρυνσης του δημόσιου χρέους. Σε τόσο απώτατο μέλλον ώστε το ΔΝΤ- πουεπιζητεί άμεσα αποφάσεις για το θέμα- να αναγκαστεί σε αποχώρηση από το ελληνικό πρόγραμμα.
Δεδομένο έκτο: Άν συμβεί αυτό, τότε η τύχη της Ελλάδας θα κρέμεται από τα χέρια της Μέρκελ και του ΟλλανδούΝτάισεμπλουμ, και κοινώς δεν θα έχουμε άλλον δρόμο να εξελιχθούμε σε απολύτως πειθήνια όργανα των γραφειοκρατών των Βρυξελλών.
Δεδομένο έβδομο: Όλα αυτά θα συμπέσουν με τις διεργασίες για την δημιουργία μίας ευρωζώνης δύο ταχυτήτων, των πλούσιων και φτωχών, όπου- μαντέψτε- η Ελλάδα θα ανήκει στην δεύτερη κατηγορία.
Με άλλα λόγια έχουν βάλει σκοπό να μας μετατρέψουν σε μία χώρα εξαθλιωμένη, που θα βρίσκεται για τουλάχιστον μισό αιώνα σε κατάσταση εθνικής ομηρίας αντιμετωπίζοντας μας ως τους "παρακατιανούς" της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου