Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Πως φαίνεται ότι ένα ΖΩΔΙΟ έχει δαγκώσει την ΛΑΜΑΡΙΝΑ...;;


Όταν το αντικείμενο της αγάπης μας εμφανίζεται μέσα στο δωμάτιο νιώθουμε ότι λιποθυμούμε και κατακλυζόμαστε με ρομαντικά συναισθήματα;

Το παραδεχόμαστε λοιπόν, είμαστε κεραυνοβολημένοι από τα βέλη του έρωτα! Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Δεν μπορούμε να φάμε. Αποσπάται η προσοχή μας από τη σκέψη του παράφορου έρωτα μας. Η καρδιά μας τραγουδά το δικό της τραγούδι, και ναι, οφείλουμε να το παραδεχτούμε, ο έρωτας είναι το πιο θαυμάσιο γεγονός που μας έχει συμβεί.

Το 2013 άλλωστε είναι μια χρονιά 6, από την πλευρά της Αριθμολογίας. Αυτό σημαίνει ότι είναι ένα έτος για μια ισορροπημένη αγάπη και αρμονία. Από την σκοπιά της Κινέζικης Αστρολογίας είναι το έτος του φιδιού, το οποίο σημαίνει ότι ο αισθησιασμός ανεβαίνει σε όλους μας, ανεξάρτητα από τι ηλικία μπορεί να έχουμε. Όλοι θέλουμε να πάρουμε το κομματάκι ευτυχία μας!

Έξυπνο σεξ και βαθύς έρωτας, εξαπλώνονται σαν φωτιά. Κάτω από το παρόν πλανητικό σκηνικό, μεγάλες σχέσεις αγάπης θα ξεκινήσουν και γάμοι που θα γίνουν, θα διαρκέσουν. Οπότε γιατί να μην ρίξουμε μια ματιά στα πρώτα συμπτώματα (ή και στα τελικά) του ζωδίου μας, για να καταλάβουμε αν πιαστήκαμε στα δίχτυα του Έρωτα;

Κριός
Έχει μια ανεξέλεγκτη παρόρμηση να στριφογυρίζει το κεφάλι του προς την κατεύθυνση που είστε γύρω, προσπαθώντας να έχει οπτική επαφή μαζί σας. Κάθε φορά που τον κοιτάζετε τον βλέπετε να σας κοιτάζει, είτε έμμεσα είτε φανερά. Αυτά είναι τα πρώτα προφανή σημάδια ότι σας φλερτάρει.

Ταύρος
Καθαρίζει τον λαιμό του που έχει στεγνώσει κατά την προσπάθειά του να σας μιλήσει, καθώς το μυαλό του φαίνεται να έχει κολλήσει στον ήχο της φωνής σας. Επίσης, όταν βρίσκεται πιο κοντά σας, αν τύχει να μιλάτε σε κάποιους άλλους, προσπαθεί να σας αγγίξει ή να τυλίγει τα χέρια του γύρω σας. Είναι ο τρόπος του για να αφήσει τον κόσμο να γνωρίζει ότι είστε η δική του αγάπη και κάθε άλλος πρέπει να μένει μακριά.

Δίδυμοι
Αγγίζει τα δάχτυλά σας, μπλέκει τα χέρια του στα δικά σας και έχει μια παρόρμηση να τυλίξει τα χέρια γύρω από τους ώμους σας. Επίσης, προσπαθεί να επικοινωνήσει χωρίς κανένα συγκεκριμένο λόγο, απλά και μόνο για να σας μιλήσει. Θα μπορούσε ακόμα και να στείλει sms ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδικά με την πρόθεση να ξεκινήσει την επαφή σας.

Καρκίνος
Το στήθος του φουσκώνει σαν του πετεινού, το στομάχι του βρυχάται και το μόνο "τρόφιμο" που μπορεί να τον ηρεμήσει είναι ένα φιλί. Ένα σημάδι πως είναι βαθιά ερωτευμένος είναι ότι κοκκινίζει από μια φιλοφρόνηση. Αν και οι άνθρωποι έχουν την τάση να κοκκινίζουν σε κομπλιμέντα και αυτό δεν είναι μια προφανής ένδειξη, αν ανιχνεύσετε ότι κοκκινίζει ειδικά σε κάτι που εσείς λέτε, αυτή είναι η πιο εύγλωττη δήλωση ότι διαθέτει ιδιαίτερα συναισθήματα για σας.

Λέων
Αισθάνεται την καρδιά του να χτυπάει δυνατά στο στήθος του, ενώ κρύος ιδρώτας κατρακυλά στην πλάτη του. Επιπρόσθετα, γίνεται ιππότης και τζέντλεμαν και συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε μια κυρία. Αν δεν νοιαζόταν για εσάς, δεν θα τον ένοιαζε τι νομίζετε από τη συμπεριφορά του.

Παρθένος
Χάνει την όρεξή του και φοβάται πως ό,τι τρώει δεν θα τον κρατήσει ενεργητικό. Το στομάχι του αντιθέτως, γεμίζει από πεταλούδες κάθε στιγμή που βλέπει τον έρωτα του. Τρέχει να σας εξυπηρετήσει με την εργασία του γραφείου, προσφέρεται να σας αφήσει στο σπίτι ή να σας πάρει από την δουλειά, τέτοια πράγματα. Αυτά είναι σημάδια ότι γίνεται χαλί να τον πατήσουν, για χάρη του έρωτα.

Ζυγός
Όταν η αγάπη μπαίνει στην ψυχή του, νιώθει να γεμίζει, να ολοκληρώνεται. Από αυτό πηγάζει και η επιμέλεια του ντυσίματος όπως και η βελτίωση της προσωπική του εμφάνισης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Από τη στιγμή που βρήκε το ταίρι του επιδίδεται σε μια διαρκή προσπάθεια να το εντυπωσιάσει.

Σκορπιός
Η παρόρμηση του να γίνει «ένα» με τον άλλο αυξάνεται. Οι παρορμήσεις αυτές μάλιστα γίνονται αισθητές στην βουβωνική περιοχή. Όσον αφορά τον συναισθηματικό του κόσμο, δεν μπορεί να είναι θυμωμένος μαζί σας περισσότερο από δύο ώρες, για οποιοδήποτε λόγο. Όταν είναι ερωτευμένος, δεν μπορει να μείνει εκνευρισμένος για πολύ, τον πονάει τόσο. Έτσι, αν κάνει την προσπάθεια να ζητήσει συγγνώμη ή να δεχτεί τη συγνώμη σας, τότε πραγματικά νοιάζεται για σας και τα συναισθήματά σας.

Τοξότης
Θέλει να χορεύει συνεχώς και νιώθει ότι θα μπορούσε να τρέξει έναν μαραθώνιο. Από την άλλη, θα θυσιάσει ευχαρίστως την ευτυχία του για να σας δει ευτυχισμένη. Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο μικρό, όσο το να επιλέξει ένα εστιατόριο για δείπνο που αρέσει μόνο σε εσάς, να σας δώσει το πιο αφράτο μαξιλάρι ή κάτι μεγαλύτερο με τρόπο που μπορεί να επηρεάσει τη ζωή του.

Αιγόκερως
Τα δόντια του στήνουν ρυθμικό χορό, τα γόνατα του τρέμουν και έχει ανατριχιάσει από τα ρίγη. Νιώθει σαν να λιώνει μέσα του, αλλά είναι «εντάξει» και δεν θα το δείξει. Επίσης, όταν ερωτεύεται, δεν ενοχλείται εύκολα μαζί σας, ακόμη και αν είναι απασχολημένος και τον πειράζετε ή παίζετε μαζί του.

Υδροχόος
Θα του είναι δύσκολο να σταθεί όρθιος, γιατί ξαφνικά νιώθει τους αστραγάλους του αδύναμους, ενώ το κυκλοφορικό του σύστημα φαίνεται να δουλεύει πιο γρήγορα. Νιώθει πραγματικά ερωτευμένος και στέκεται στο πλευρό σας σε οποιαδήποτε θέση, χωρίς να δίνει σημασία στο τι έχετε κάνει. Θα σταθεί δίπλα σας, ακόμη και αν είστε λάθος. Μπορεί να εχει διαφορετική άποψη ιδιωτικά, αλλά ποτέ μπροστά σε κοινό.

Ιχθύες
Τα πόδια του χορεύουν ακόμα κι όταν κάθεται. Αυτή είναι η πιο αληθινή του φύση: να είναι ερωτευμένος και θα το δείξει με κάθε τρόπο με την προστατευτικότητά του. Εάν πάτε ένα ταξίδι ή ακόμα κι αν απλά οδηγάτε έξω με φίλους, σας παίρνει τηλέφωνο για να δει αν φτάσετε στον προορισμό σας. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να χαλαρώσει μόνο αν ξέρει ότι είστε ασφαλής και ο τρόπος του δείχνει σίγουρα ότι έχει μια ιδιαίτερη θέση για σας στην καρδιά του.


Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου