Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Virtual make over: Μεταμορφωθείτε!


Θέλετε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας και δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι σας ταιριάζει; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο κούρεμα στα μαλλιά σας;

Θέλετε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ μακιγιάζ στο πρόσωπό σας μέσα σε μερικά λεπτά; Θέλετε να διαλέξετε γυαλιά που να ταιριάζουν απόλυτα στο σχήμα του προσώπου σας χωρίς να βγείτε από το σπίτι; Θέλετε να δοκιμάσετε χρωματιστούς φακούς επαφής και να δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο; 
Να δοκιμάσετε στυλ μαλλιών και μακιγιάζ για το γάμο σας; Θέλετε να δείτε πως θα ήταν το πρόσωπό σας χωρίς ατέλειες; 
Να δείτε το πρόσωπό σας  μετά από ένα λίφτινγκ; Σας αρέσουν τα μαλλιά κάποιας διάσημης σταρ του Χόλυγουντ και θέλετε να δοκιμάσετε το στυλ πάνω σας;Νομίζω πως σίγουρα θα το θέλατε. Αναρωτιέστε πως μπορούν να γίνουν όλα αυτά; Πολύ εύκολα. 
Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία φωτογραφία σας και με μερικά κλικ μπορείτε να μεταμορφωθείτε. 
Virtual make over είναι η μαγική λέξη. Σε αυτά τα προγράμματα απλώς βάζεις τη φωτογραφία σου και μπορείς να δοκιμάσεις όποια αλλαγή θα ήθελες να κάνεις πάνω σου να πειραματιστείς και να μεταμορφώσεις την εικόνα σου.

Μπείτε σε ένα από τα παρακάτω virtual make over sites για να δοκιμάσετε αυτό που θα θέλατε να αλλάξετε πάνω σας ή απλώς διασκεδάστε!

Virtual make over site 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου