Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Κλεμμένα Όνειρα : Η νέα σειρά του MEGA {από τον Δεκέμβριο} [Υπόθεση,Πρωταγωνιστές,Πληροφορίες,Φωτογραφίες]


Πολλές ερωτικές ιστορίες, πολλά ζευγάρια από το παρελθόν και από το παρόν ετοιμαστείτε να δούμε στα «Κλεμμένα όνειρα» που ξεκινούν στις 12 Δεκεμβρίου από το Mega.
Η υπόθεση της σειράς είναι ουσιαστικά γεμάτη ερωτικές και όχι μόνο ανατροπές καθώς τα πράγματα αλλιώς θα ξεκινήσουν και αλλιώς θα καταλήξουν στην πορεία.

Βασικό ζευγάρι της σειράς είναι ο Δημήτρης και η Αλεξάνδρα, ένα ζευγάρι των βορείων προαστίων που ενώ στη βιτρίνα είναι πολύ αγαπημένοι, στην πραγματικότητα έχουν ένα γάμο που στηρίζεται στο...ψέμα καθώς ο Δημήτρης μόνο πιστός δεν είναι στη γυναίκα του που τον αγαπά τρελά και τον στηρίζει πάντα.
Δείτε το βίντεο της παρουσίασης της σειράς: 
mediagate.gr
Κλεμμένα όνειρα
Κλεμμένα όνειραΠαίζουν: Άντα Λιβιτσάνου, Δημήτρης Λιακόπουλος, Βιβή Κόκκα, Γιάννης Δρίτσας, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Γιώργος Κορμανός, Ηλέκτρα Τσακαλία, Ορέστης Τρίκας, Μυριέλλα Κουρέντη, Μυρτώ Αυγερινού, Δημήτρης Παπαδάκης, Ειρήνη Σταματίου, Νάστια Βραχάτη, Βασιλική Αγγελή, Στέφανος Μουαγκιέ, Νίκη Γρανά,Χαρά Μακρυστάθη, Μόνικα Mac Shane και πρόσφατα προστέθηκε και η Αθηνά Οικονομάκου.
Ας πάρουμε μια γεύση από την ιστορία (Η ΠΛΟΚΗ)
Η ιστορία ξεκινά αρκετά χρόνια πριν, όταν ο Δημήτρης, ένας παντρεμένος πλούσιος επιχειρηματίας, γνωρίζεται και έχει μια εφήμερη ερωτική περιπέτεια με τη Βίκυ, μια νεαρή γοητευτική κοπέλα.Λίγο καιρό μετά, η Βίκυ ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη. Οταν του το λέει, εκείνος αρνείται κάθε ευθύνη και η Βίκυ, δυναμική και αυθόρμητη, αποφασίζει να κρατήσει το παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της. Την ίδια στιγμή, η νόμιμη γυναίκα του Δημήτρη μένει επίσης έγκυος, γεγονός που σκορπά μεγάλη χαρά στην οικογένεια.Ολα αυτά τα χρόνια, τα δύο παιδιά του Δημήτρη, το νόμιμο και το νόθο, ο Αρης και ο Σταύρος, μεγαλώνουν κάπου στην Αθήνα και το ένα αγνοεί την ύπαρξη του άλλου. Πολύ διαφορετικός είναι φυσικά και ο τρόπος που ανατρέφονται: Ο Αρης μεγαλώνει πλουσιοπάροχα, έχοντας όλη την αγάπη, την αφοσίωση και την πολυτέλεια της πλούσιας οικογένειάς του, την ίδια στιγμή που η Βίκυ προσπαθεί να μεγαλώσει τον Σταύρο, δουλεύοντας καθημερινά και πολλές ώρες σαν οδηγός ταξί.
Οι δρόμοι των δύο παιδιών συναντιούνται δεκαοκτώ χρόνια μετά, όταν ο Αρης μετά το Λύκειο θα φοιτήσει σε ένα από τα πιο πλούσια και κλειστά ιδιωτικά κολέγια της Αθήνας, με την οικονομική βοήθεια φυσικά της οικογένειάς του, ενώ ο Σταύρος θα κερδίσει σε ένα διαγωνισμό μια υποτροφία με την οποία ως εξαιρετικό μαθηματικό μυαλό θα μπορέσει να φοιτήσει στο ίδιο κολέγιο με τον Αρη.
Η σειρά θα μας δείξει ότι από την πρώτη στιγμή τα δύο παιδιά θα έχουν μεγάλη αντιπαλότητα μεταξύ τους σε όλους τους τομείς: Από το μπάσκετ, στο οποίο και οι δύο είναι άσοι, στους υπολογιστές, στα μαθηματικά που λατρεύουν και οι δύο αλλά κυρίως στις γυναίκες. Μια συμφοιτήτριά τους, η Φαίη, θα αποτελέσει το «μήλον της έριδος» μεταξύ τους και θα γίνει η αιτία όλος αυτός ο ανταγωνισμός που έχουν μεταξύ τους να φτάσει στο κατακόρυφο. Τη διεκδικούν με το ίδιο πάθος και οι δυο, με αποτέλεσμα οι καβγάδες τους να γίνουν η αιτία οι καθηγητές να καλέσουν τους γονείς τους στο κολέγιο. Και τότε μυστικά και ψέματα μπλέκονται σε ένα μπαράζ αποκαλύψεων που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή όλων των ηρώων…
athenspress.gr
Φωτογραφίες:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου