Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Κηδεία μεγαλοτσιγγάνας....Δε νομίζω ότι έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο..!!!



Θά'θελα να ήξερα... Τι συμπεράσματα θα βγάλουν οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος από "τα κτερίσματα";;;




Λεπτομέρειες που σκοτώνουν : το 15λιτρο chivas & η plasma TV!!!

darkface.co

3 σχόλια:

  1. Λοιπόν αυτό το είχα ακούσει αλλά δεν το είχα δει!!!Ακριβώς όπως μου το περιέγραψαν.Οκ και οι αρχαίοι έβαζαν χρηστικά αντικείμενα και καμιά φορά και κανέναν δούλο για μια ώρα ανάγκης...Ο άνθρωπος είναι απίστευτα ματαιόδοξο πλάσμα και γι'αυτό δεν μπορεί να εξελιχθεί προς το καλύτερο.Τόσο εγωιστές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι, μα στη συγκεκριμένη περίπτωση εκτός από εγωισμό και ματαιοδοξία,πραγματικά υπάρχει τόοοση χαζομάρα που τείνει στο άπειρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις δίκιο κορίτσι μου αλλά θα προσθέσω πως κι εμείς με κάτι μνήματα-υπερπαραγωγές που βλέπω πολύ τακτικά στα νεκροταφεία μας(ωραία κουβέντα πιάσαμε!),τη χαζομάρα μας δείχνουμε. Έχω δει τα απίστευτα αλλά δεν μου πάει να τα φωτογραφίσω και να τα δείξω από σεβασμό στους ανθρώπους που έφυγαν.Θα έπρεπε όμως κάποια στιγμή να μπει ένα φρένο σε αυτές τις γελοιότητες.Μια φορά καθώς στεκόμουν στο μνήμα του πατέρα μου άκουσα μουσική (λαικά άσματα).Ένας είχε βάλει ένα ραδιόφωνο σε έναν γείτονα και είχε φύγει!!!Ε ρε γλέντια στο νεκροταφείο!!! Τώρα για τους φίλους μας του αθίγγανους φταίει η έλλειψη παιδείας.Σ'εμάς τους ''πολιτισμένους''τι λείπει;Πάντως εγώ θα ενημερώσω να μου βάλουν ένα bacardάκι γιατί δεν είμαι του ουίσκι.Α,και κανένα φοντάν,δεν ξέρεις ποιος έρχεται! Φιλάκια πολλά και την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή