Σε μονάδες orac (Oxygen Radical Absorbence Capacity) ανά 100 gr.:
9. Λαχανάκια Βρυξελλών (980 orac)
8. Σμέουρα (1.220 orac)
7. Σπανάκι (1.290 orac)
6. Φράουλες (1.540 orac)
5. Κατσαρό λάχανο (1.770 orac)
4. Βατόμουρα (2.036 orac)
3. Μύρτιλα (2.400 orac)
2. Σταφίδες (2.830 orac)
and the winner is ...
1. Ξερά Δαμάσκηνα (5.770 orac)
Γενικά το ιδανικό θα'ταν να προσλαμβάνετε περίπου 3.000 μονάδες orac την ημέρα.
Επιμέλεια: angelina zt
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου