Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ένα σωρό έλληνες youtubers ενώθηκαν και έφτιαξαν αυτό

Αλληλεγγύη, από τους Mikeius, Lynx, Paliouras Brothes, Paki Pan και άλλους, που εξηγούν την κίνησή τους.



Λένε οι ίδιοι:   

Αυτό είναι το βίντεο μας για τη συλλογική προσπάθεια όπου μαζί με εσάς μπορούμε να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που ...
έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη εποχή. 
Θα ακολουθήσει σύντομα νέο βίντεο με τα οριστικά σημεία και τις ημερομηνίες όπου θα είναι στις αρχές Δεκέμβρη και θα μπορείτε να φέρετε οτιδήποτε σας είναι εύκολο καθώς και οι ημερομηνίες που θα μπορούν να έρχονται οι άνθρωποι που μας χρειάζονται. 
Αξίζει να σημειωθεί πως σε έναν από τους συνεργαζόμενους δήμους της αττικής θα πραγματοποιείται τη μέρα της προσφοράς σας ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ. 
Κατά προτεραιότητα θα εξυπηρετούνται οι εγγεγραμμένοι άποροι στα μητρώα των δήμων που θα μας προσφέρουν τους χώρους και τη βοήθειά τους και στη συνέχεια οι άνθρωποι που θα παρευρεθούν και θα έχουν ανάγκη από κάποια είδη. 
Όλα τα προϊόντα θα καταγραφούν και θα ταξινομηθούν. Αν περισσέψουν θα τα διοχετεύσουμε σε λοιπούς δήμους.   

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ: 

κατά προτεραιότητα λοιπόν χρειαζόμαστε Παιδικές τροφές, παιδικά ρούχα και παπούτσια, καθώς και ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. 
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τρόφιμα, κυρίως μακράς αποθήκευσης όπως όσπρια, ζυμαρικά κονσέρβες κλπ. Επίσης είδη προσωπικής υγιεινής όπως σαπούνια, σαμπουάν χαρτικά κλπ Ακόμα εμφιαλωμένα νερά, χυμούς κλπ ΡΟΥΧΑ, ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ και ΦΑΡΜΑΚΑ. 
Και οτιδήποτε κρίνετε εσείς απαραίτητο και μπορείτε να προσφέρετε.   

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

 Σκεφτόμασταν να μην ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό για την δημιουργία εσόδων για πολλούς λόγους, αλλά αν το βίντεο σας αγγίξει τότε μπορεί να μαζευτεί κάποιο ποσό το οποίο μπορούμε να προσφέρουμε αργότερα σε κάποια ιδρύματα. 
Ακόμα δεν έχει συσχετιστεί με το adsense για τεχνικούς λόγους απλά ενεργοποιήσαμε τη δημιουργία εσόδων με το ενδεχόμενο να καταγράφονται τα views και τα click και να προστεθούν όταν θα γίνει o συσχετισμός με το adsense. 
Οπότε όσοι περισσότεροι άνθρωποι το δουν θα μαζευτούν περισσότερα χρήματα που θα μπορέσουμε να προσφέρουμε. 
Εννοείται πως κάθε οικονομικό στοιχείο θα είναι στην διάθεση σας για ευνόητους λόγους. 
Κλείνοντας,ελπίζουμε μαζί να τα καταφέρουμε και να περάσουμε το μήνυμα κυρίως στα νέα παιδιά πως μπορούμε όλοι μαζί σαν μία γροθιά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να παλέψουμε και να ξεπεράσουμε κάθε κρίση απλά και μόνο...με την ανθρωπιά μας. 

[+] Καινούργιο βίντεο, με τις ημερομηνίες, τις τοποθεσίες, και τους συγκεκριμένους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε:




Πηγή: www.lifo.gr

1 σχόλιο:

  1. (✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫ Mετά απο πολύ καιρό είπα να μπω στο σπιτικο μου για να σας ευχηθω!!Γιορτες ερχονται και περνω απο το σπιτικό σου να ευχηθω ΚΑΛΑ ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ γεμάτα υγεία-αγάπη - ευτυχια.Οι Αγιες μέρες ας απαλύνουν τον πόνο σε οσους υποφέρουν και ας δώσουν σε όλους μας οτι πιο ανθρώπινο υπάρχει για να νιώσουμε όμορφα!!(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫(✿ ♥‿♥) ♫τελεια η αναρτηση σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή