Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για το brunch των Χριστουγέννων.

Θα χρειαστείς
Για τη βάση:
1 φύλλο σφολιάτας

Για την Κρέμα
Κρέμα Πατισερί: Δες τη συνταγή εδώ
Για την γέμιση
Μαρμελάδα φράουλα ή όποιο άλλο φρούτο προτιμάς.

Εκτέλεση:
Κόβουμε τη σφολιάτα στο σχήμα του μπαστουνιού. Καλύπτουμε με κρέμα πατισερί και στη συνέχεια με μαρμελάδα φράουλα! Στο τέλος κόβουμε λωρίδες σφολιάτας και τις βάζουμε διαγώνια. Ψήνουμε στους 180°C για 25-30 λεπτά.
-via-
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου