Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Ποια ζώδια ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ την απιστία και ποια.... κοιμούνται όρθια;;;

Εντάξει, άνθρωπος είσαι κι εσύ, δεν είσαι βράχος. Ματάκια έχεις και βλέπεις, οι πειρασμοί πολλοί και το διπλανό λιβάδι σου φάνηκε πιο πράσινο, για να πας να βοσκήσεις. Μια μπουκίτσα δηλαδή, ίσα-ίσα για να πάρεις μια ιδέα. Εν ολίγοις, έκανες τη λαδιά σε μια στιγμή αδυναμίας. Ή και σε δυο στιγμές. Μπορεί και τρεις, ατακτούλι εσύ...
Το θέμα είναι, ο επίσημος δεσμός σου θα το πάρει είδηση; Και ποια ζώδια ειδικώς και γενικώς ψυλλιάζονται τη βρομοδουλίτσα που τους έκανε ο σύντροφός τους.

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός μπορεί να νομίζεις πως είναι απασχολημένος με χίλια δυο άλλα πράγματα ταυτόχρονα, όμως έχει μάτια και... στην πλάτη, αν πρόκειται να διαφυλάξει το ερωτικό του τρόπαιο, εσένα στην προκειμένη περίπτωση. Και τα τρόπαια κάθονται εκεί που τα βάλανε και κάνουν μόστρα, δεν πάνε να απονεμηθούν από μόνα τους σε άλλους νικητές. Αν λοιπόν την κοπάνησες από τη βιτρίνα του και βγήκες να ανανεώσεις τον αέρα σου, εκείνος θα παρατηρήσει και την ελάχιστη μετατόπισή σου. Εκτός αν καταφέρεις να ξανακάτσεις στην ίδια θέση με ακρίβεια χιλιοστού. Και να κάνεις πειστικά την πάπια. Ποιος, εγώ; Καλέ εδώ ήμουνα, πώς σου ήρθε ότι πήγα κάπου αλλού;
ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος παρακολουθεί προσεκτικά οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει τα κεκτημένα του, αλλά από την άλλη εφησυχάζει εύκολα, γιατί δεν θέλει να ξεβολευτεί με δυσάρεστες υποψίες. Προτιμά να πείσει τον εαυτό του ότι όλα βαίνουν ομαλά και με μια ενισχυμένη δόση διαβεβαιώσεων από μέρους σου (καλά βρε, δεν ντρέπεσαι λίγο να τον κοροϊδεύεις τον άνθρωπο;), οι υποψίες του θα γυρίσουν στο άλλο πλευρό και θα συνεχίσουν τον ύπνο τους. Αν όμως κάνεις... φασαρία και του τις ξυπνήσεις, μην περιμένεις έτσι απλά να αποκοιμηθούν. Αντίθετα θα μείνουν μπάστακες να σε παραφυλάνε στα μουλωχτά σε κάθε σου βήμα. Κι αν σε πετύχουν στη γωνία, την έβαψες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το δικαίωμα να φάσκει και να αντιφάσκει ο Δίδυμος το παραχωρεί μόνο στον εαυτό του. Όπως και το να θυμάται επιλεκτικά τι υποστήριζε προηγουμένως. Αντίθετα, αν πρόκειται για τους άλλους, έχει ενσωματωμένο καταγραφέα στον εγκέφαλό του με μνήμη πολλών gigabyte, που συγκρίνει αυτομάτως τι είπες και τι έκανες και αν αυτό είναι ανακόλουθο με την προηγούμενη συμπεριφορά σου. Αν λοιπόν κάτι προσπαθείς να κουκουλώσεις, από 'δω, από 'κεί, κάπου θα σε τσακώσει. Με άλλα λόγια, θα το ψυλλιαστεί, επειδή κάτι δεν του κολλάει στα λεγόμενά σου και τόσο όχι επειδή είναι σε... amber alert μπας και σε χάσει. Οπότε μη βιαστείς να χαρείς νομίζοντας ότι βγήκες λάδι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λίγα ζώδια είναι τόσο στην τσίτα μήπως χάσουν το ταίρι τους, όσο ο Καρκίνος. Δεν το έχεις πάρει είδηση, αλλά έχει... καλωδιώσει τη σχέση σας με τα τελειότερα συστήματα ψυχολογικού συναγερμού. Εντελώς αυτόματα, όπως αναπνέει, μια σειρήνα μέσα του θα αρχίσει να σφυρίζει μανιωδώς «ίου-ίου-ίου», ακόμα και στην πιο ανεπαίσθητη υποψία πως του κάνεις νερά. Ή πως του έκανες, κάποια στιγμή στο παρελθόν. Έχει και ένα μνημονικό ελέφαντα, το ατιμούλι, όταν πρόκειται για συμπεριφορές σου που τον ανησύχησαν. Και μπορεί απλώς να καραδοκεί υπομονετικά, μέχρι να έχει μαζέψει όλες τις αποδείξεις για το παραστράτημά σου. Και να σου τις φέρει κολάρο, σε ανύποπτο χρόνο.
ΛΕΩΝ
Κτητικό τον λένε τον Λέοντα, αλλά αυτό δεν βοηθά, όταν πρόκειται να διαφυλάξει τα... του κρεβατιού του, γιατί μια αντίρροπη δύναμη τον εξουσιάζει: η μεγάλη ιδέα που έχει για τον εαυτό του, φανερά ή κρυφά. Διότι ποιος είσαι εσύ που, έχοντας δίπλα σου το καλύτερο, το άριστο, το ανυπέρβλητο, θα το υποκαταστήσεις με μια... μπακατέλα; Φυσικά, όσο πιο σπουδαίος είναι (ή νομίζει ότι είναι κάποιος) τόσο πιο ταπεινωτική ήττα μπορεί να φάει, αλλά αυτό ουδόλως αφορά το περήφανο Λιοντάρι. Έτσι, είναι πιθανό να μπορέσεις να θάψεις τις... βρομίτσες σου, χωρίς να σε πάρει χαμπάρι. Αλλά αν το ψυλλιαστεί, κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση σου
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το κάθε ζώδιο βγαίνει στην αγορά με τα δικά του προγραμματάκια και του Παρθένου είναι το να αναλύει μανιωδώς τα πάντα. Ιδίως αν πρόκειται για τις συμπεριφορές του ατόμου που τον ενδιαφέρει. Ωστόσο, αν σε μια σχέση έχει προσφέρει την αφοσίωσή του, θεωρεί δεδομένο ότι θα το έχει κάνει και ο άλλος. Επίσης μπορεί να μη διακρίνει με την πρώτη τις ανεπαίσθητες αλλαγές στη συμπεριφορά του άτακτου, ιδίως αν εκείνος έχει και το χάρισμα της σουπιάς, δηλαδή να θολώνει τα νερά. Κι αν το διακρίνει, να μη μιλήσει, περιμένοντας να βεβαιωθεί εντελώς. Έχεις περιθώριο να το σώσεις, λοιπόν, πριν οι αναλύσεις του σε βγάλουν ένοχο χωρίς δικαίωμα έφεσης.
ΖΥΓΟΣ
Για τον Ζυγό το παραστράτημά σου αποτελεί πλήγμα σε ολόκληρο το πακετάκι αγάπη-εμπιστοσύνη-σεξ. Όχι μόνο το δικό σας, αλλά και στη γενικότερη έννοια του Έρωτα. Πώς θα μπορέσεις να προκαλέσεις ένα τέτοιο κακό; Τι έκανε λέει, το προκάλεσες ήδη; Κοίτα τότε πώς έχουν τα πράγματα: Ότι θα σε πάρει χαμπάρι είναι βέβαιο. Έχει ενσωματωμένο το... κερατόμετρο, μετά συγχωρήσεως. Αλλά μπορεί να το κάνει γαργάρα το θέμα. Είναι ικανός και να μη σου πει τίποτα ποτέ. Ή να βράζει στη χύτρα της αμφιβολίας: Συνέβη όντως το κακό ή ήταν ιδέα του; Να σου κάνει συζήτηση ή μήπως όχι; Ή να σου το ανταποδώσει στα μουλωχτά να πατσίσετε; Λες;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κοίτα τώρα πως έχει το πράγμα με τον Σκορπιό, αν δεν το έχεις ήδη αντιληφθεί: Ο ίδιος μέσα στο μυαλό του είναι μονίμως ή απατημένος ή υποψήφιος ή παρά λίγο κερατάς. Με άλλα λόγια, είσαι ένοχος μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Και αυτό ως προς το θέμα μας σημαίνει ότι, το κάνεις δεν το κάνεις, θα έχεις έναν αγριωπό... πανεπόπτη οφθαλμό, καρφωμένο πάνω σου, σαν κατάδικος που έχει βγει με αναστολή. Τώρα, πιθανόν να σκέφτεσαι ότι, αφού θα βρεις τον μπελά σου έτσι κι αλλιώς, τουλάχιστον ας το έχεις ευχαριστηθεί. Εμείς πάμε πάσο. Απλώς ειδοποίησε κανένα φίλο να σε αναζητήσει αν δεν δώσεις σημάδια ζωής για μια-δυο μέρες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τι έκανες λέει; Δεξί προσπέρασμα στον Τοξότη; Άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη, δηλαδή; Και τώρα θέλεις να σου πούμε αν θα το καταλάβει. Χλομό το βλέπουμε. Μάλλον θα είναι απασχολημένος να χαζεύει και να ορέγεται όχι μόνο τα πιο πράσινα γκαζόν των διπλανών κήπων, αλλά και τις απάτητες βουνοκορφές στο βάθος του ορίζοντα, αν με εννοείς. Αν λοιπόν δεν θέλεις να μαθευτεί, απλώς ας μείνουν τα στόματα κλειστά και ας το θάψουμε. Αν πάλι θα ήθελες να τον ταρακουνήσεις με αυτό, λάθος τρόπο διάλεξες, γιατί μπορεί να σπαστεί πέραν πάσης προσδοκίας, οπότε ας το ξαναθάψουμε. Ελπίζουμε τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν θα σε πάρει χαμπάρι ο Αιγόκερως; Μα, τι αθώο παιδί που είσαι, χρυσό μου... Εννοείται, εφόσον δεν είναι μέχρι τα μπούνια χωμένος στην εργασιομανία του και εφόσον εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το άτομό σου. Μαζί του θα είναι όπως με κάτι θρίλερ, όπου ο απατημένος κάνει την πάπια, ενόσω ετοιμάζει στη λούφα μια μεγαλειώδη όσο και αναπάντεχη εκδίκηση. Γι' αυτό μην επαναπαύεσαι, νομίζοντας ότι την έχεις βγάλει καθαρή. Αυτό το ζώδιο φημίζεται για την ψυχραιμία και τη μεθοδικότητά του. Δεν θα αποδυναμώσει τη θέση του εκφράζοντας τζάμπα υποψίες. Κι ενώ εσύ θα κοιμάσαι τον ύπνο του... αδίκου, θα το ψάχνει ώσπου να έχει ακράδαντες αποδείξεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κανείς δεν ανήκει σε κανέναν, διατυμπανίζει ο «προχώ» Υδροχόος. Αλλά μάλλον δεν θες να τον τεστάρεις στο κατά πόσον πιστεύει αυτό που λέει, αποκαλύπτοντας με ποιο τρόπο εφάρμοσες αυτή την κοινοκτημοσύνη. Κοίτα τώρα, βασικά το να αρχίσει ο Υδροχόος να υποψιάζεται και να ψάχνεται, δεν το πολυσυνηθίζει. Παρεκτός κι αν είσαι τόσο γκαντέμης κι εσύ, που να του σερβιριστούν τα πειστήρια της απιστίας σου στο πιάτο, από μια ατυχή συγκυρία ή κάποιον καλοθελητή. Διαφορετικά, θα είναι «ευκολάκι» να το καμουφλάρεις με τις μύριες όσες δικαιολογίες, οι οποίες θα γίνουν αποδεκτές και πιστευτές, καθώς έχεις μπλέξει με άνθρωπο που του αρέσουν τα πολυάσχολα άτομα και η εκατέρωθεν ελευθερία κινήσεων
ΙΧΘΕΙΣ
Ο Ιχθύς έχει φτιάξει ένα δικό του σύμπαν για τον έρωτά σας. Ένα σύμπαν στο οποίο απιστίες και παρόμοιες ποταπές καταστάσεις δεν υφίστανται. Παρεκτός κι αν τις κάνει ο ίδιος, που τότε δεν θα έχουν ούτε τέτοιο όνομα ούτε τέτοια φύση. Θα είναι ένα καρμικό συναπάντημα ψυχών... Αλλά ώπα, μην παίρνεις θάρρος. Για τις δικές του μιλάμε. Οι δικές σου μπαγαποντιές εμπίπτουν σε άλλη κατηγορία. Τα καλά νέα είναι ότι θα αργήσει να τις πάρει είδηση. Όχι γιατί είναι χαζός, αλλά απλώς δεν θέλει να ξέρει. Κι αν μάθει, το αρνείται. Όταν όμως το συνειδητοποιήσει, από την γκρίνια του θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που το διέπραξες.
myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου