Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Γάμος ... online


Tumblr_lpe1zdwuab1r0h617o1_500_largeΈνα ζευγάρι, που γνωρίστηκε μέσα σε ένα διαδικτυακό φόρουμ, διάλεξε ομολογουμένως τον πιο πρωτότυπο τρόπο για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.
Εντούτοις, ο Miguel Hanson και η Diana Wesley θεώρησαν ότι ήταν ο καταλληλότερος τρόπος για να θυμούνται μια ζωή τη σημαντικότερή τους μέρα.
Αντί, λοιπόν, να περιμένει ο γαμπρός τη νύφη στην εκκλησία για έναν παραδοσιακό γάμο, επέλεξαν να πουν το «Δέχομαι» στο σπίτι του γαμπρού.
Στην τελετή δεν υπήρχε παππάς. Το έργο του είχε αναλάβει ένα πρόγραμμα του υπολογιστή που είχε φτιάξει ο ίδιος ο γαμπρός.
Το ζευγάρι στάθηκε λοιπόν μπροστά από τον υπολογιστή και μία ψηφιακή φωνή διάβαζε τα λόγια από το μυστήριο του γάμου. Και εδώ έρχεται ακόμα μία καινοτομία… Στο σημείο που κανονικά ο ιερέας θα ρώταγε τους παρευρισκόμενους για τυχόν ενστάσεις, ο υπολογιστής είπε: «Εάν οποιοσδήποτε από τους παρευρισκομένους έχει κάτι να πει που μπορεί να αλλάξει τη γνώμη αυτών των δύο ανθρώπων ή έχει οποιαδήποτε ένσταση, το ζευγάρι δεν θέλει να το ακούσει και δεν θα αναγνωρίσω οποιαδήποτε ένσταση γιατί ο Miguel με έχει προγραμματίσει να αναγνωρίζω μόνο τις δικές του εντολές.»
Ο Miguel χειριζόταν το πρόγραμμα καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου με ένα ασύρματο ποντίκι, ενώ του έδωσε και τον τιμητικό τίτλο Πάτερ Bit.
Φυσικά, η όλη διαδικασία δεν αναγνωρίζεται ώστε να επικυρωθεί και νόμιμα ο γάμος τους και το ζευγάρι σκοπεύει να τακτοποιήσει αυτή τη μικρή λεπτομέρεια με μία σύντομη επίσκεψη στο Δημαρχείο. Η τελετή όμως του Πάτερ Bit είναι αυτή που θεωρεί το νιόπαντρο ζευγάρι ως επίσημη και θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του.
Για την ιστορία να σημειωθεί ότι στην «τελετή» παρευρέθηκαν 30 καλεσμένοι ως μάρτυρες.
Πηγή: pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου