Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

4 μέρες με υπνόσακους για το Lost;;!!

 Ότι το «Lost» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης με χιλιάδες φανατικούς οπαδούς είναι γνωστό. Αυτό που δεν ξέραμε είναι μέχρι πού μπορεί να φτάσει η «τρέλα» των οπαδών του. Τώρα το μάθαμε κι αυτό με τον ανευ προηγούμενομαραθώνιο που οργανώθηκε!
Στο ιστορικό Prince Charles Cinema στην πλατεία Λέστερ του Λονδίνου συγκεντρώθηκαν την περασμένη Δευτέρα περίπου 100 οπαδοί της δημοφιλούς σειράς για να συμμετάσχουν σε ένα πρωτοποριακό event με αφορμή την κυκλοφορία της τελευταίας σεζόν σε DVD στη Μ. Βρετανία: Να παρακολουθήσουν non-stop και τα 121 επεισόδια!
Οι προβολές ξεκίνησαν τη Δευτέρα το πρωί και ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής. Από τους 100 περίπου οπαδούς, που είχαν φτάσει πλήρως εξοπλισμένοι με υπνόσακους και μαξιλάρια, μόνο οι 21 κατάφεραν να τελειώσουν τον, ομολογουμένως, εξαντλητικό μαραθώνιο. Μικρά διαλείμματα γινόντουσαν κάθε τέσσερεις ώρες περίπου και καθόλη τη διάρκεια των προβολών υπήρχε μια ιατρική ομάδα με ασθενοφόρο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που..
υπήρχαν κρούσματα υπερκόπωσης.
Μία από τους... τυχερούς που έφτασαν μέχρι το τέλος του μαραθώνιου, η 28χρονη υπάλληλος τράπεζας από το Τσέστερ, Donna Lalek, που πήρε μια εβδομάδα άδεια από τη δουλειά της ειδικά για το event, μίλησε στο BBC τα ξημερώματα της Παρασκευής, λίγο πριν την ολοκλήρωση του... άθλου της.
«Νιώθω υπέροχα και ακόμα το απολαμβάνω. Υπάρχει πολλή συντροφικότητα μέσα στην αίθουσα. Οι περισσότεροι επιμένουν ακόμα, αν και κάποιοι έχουν αρχίσει να κουράζονται αισθητά, αλλά όλοι είναι σε καλή διάθεση», είπε η Lalek. «Πριν από το “Lost” ήμουν απολύτως κανονική και δεν είχα συμμετάσχει σε κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι είμαι εντελώς τρελή. Είναι όντως πολύ αποπροσανατολιστικό. Δεν έχω αίσθηση του χρόνου πια, δεν ξέρω αν είναι μέρα ή νύχτα», συμπλήρωσε εξηγώντας ότι κατάφερε να ξεκλέψει λίγες στιγμές ύπνου σε μερικά επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου