Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Σάρωσε τα MTV η Lady Gaga

Οκτώ βραβεία απέσπασε χθες στα MTV Awards η Lady Gaga, συμπεριλαμβανομένου και του βραβείου για το καλύτερο βίντεο κλιπ της χρονιάς.
Η 24χρονη σταρ αφού έλαβε 7 βραβεία για το "Bad Romance", ήταν εμφανώς συγκινημένη τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το τελευταίο βραβείο από τη Cher, στο τέλος της βραδιάς. "Ήμουν τόσο αγχωμένη σήμερα και απογοήτευσα τους θαυμαστές μου", είπε.
Στο μεταξύ η Taylor Swift αφιέρωσε ένα τραγούδι στον
Kanye West, ο οποίος πέρσι είχε ανέβει ξαφνικά στη σκηνή να σαμποτάρει την ομιλία της. Αφότου έλαβε και το τελευταίο βραβείο της η Gaga, φορώντας ένα φόρεμα που έμοιαζε φτιαγμένο από κρέας, αποκάλυψε πως ο τίτλος του νέου της άλμπουμ θα είναι "Born This Way" και έπειτα τραγούδησε λίγο από το κομμάτι που θα είναι και ο τίτλος του άλμπουμ.
Η Lady που ήταν προτεινόμενη για 13 υποψηφιότητες κέρδισε επίσης στις κατηγορίες: Καλύτερο Ποπ Βίντεο, Καλύτερο βίντεο γυναίκας και καλύτερη συνεργασία, όπου βραβεύθηκε το Telephone, ντουέτο με την Beyonce.
O Εminem, ο οποίος άνοιξε την βραδιά με το Not afraid, στη συνέχεια παρουσίασε το ντουέτο του με την Rihanna, Love the way you lie. Ο αγαπημένος ράπερ απέσπασε το βραβείο του καλύτερου hip hop video, και του καλύτερου ανδρικού video clip.
Καλύτερος νέος καλλιτέχνης αναδείχθηκε ο Justin Bieber, ο οποίος δήλωσε πως όταν έκανε τα πρώτα του βήματα από μια μικρή πόλη του Καναδά, δεν φανταζόνταν να φτάσει σε αυτή την θέση.
Τα καλύτερα ειδικά εφέ όπως φαίνεται τα είχε το Βρετανικό ροκ συγκρότημα Muse. Ανάμεσα στους νικητές βρίσκεται ο ηθοποιός Jared Leto με την μπάντα του "30 Seconds to Mars",των οποίων το βίντεο κλιπ για το "Kings and Queens" αναδείχθηκε το καλύτερο ροκ βίντεο.
Σε άλλες κατηγορίες είδαμε να κερδίζουν επίσης οι Jay Z, Alicia Keys και οι Black Keys.


Πηγή φωτογραφίας:coverlandia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου